söndag 6 september 2009

PSI = Power Strike Impact

Förr var jag rädd att prova något nytt i träningsvärlden
För enkelheten skull vandrade man i samma spår

Men nu ser jag lite annorlunda på saken
Jag verkligen ÄLSKAR att prova nya saker, vidga mina vyer
Det finns så mycket träning av olika slag och det är så kul att prova nytt!

Idag tog jag mig till PSI

Powerstrike Impact är kamsportsinspirerad träning till musik med ett begränsat antal tekniker som grundar sig på karate och kickboxning.

Man jobbar med handskar mot en fristående bag.
Jag är glad över att jag provade detta för det var verkligen super kul.
Svettigt och jobbigt som tusan

Kommer absolut fortsätta att gå på detta!

Underbart när man får se och prova något nytt! :-)


Kärlek!

8 kommentarer:

 1. Vad skönt att det känns bra, tror säkerligen ni kommer trivas. Det är härligt där uppe i norr.

  Vad kul att testa lite nya pass, blir lätt att man kör det gamla vanliga. Kul med nytt kort på ett nytt gym. Åh är så laddad för höstens träningspass.

  SvaraRadera
 2. Pass som innebär slag och sparkar brukar vara riktigt roliga och jobbiga...:)

  Tyvärr var det länge sedan jag gick på något sådant pass nu men du väckte helt klart längtan efter det i och med ditt inlägg..:)

  SvaraRadera
 3. Jag hade en personlig chaufför på fyrhjulingen, jag njöt bara av att få åka med:-)
  Men det var en underbar helg på landet!

  Vad synd att du tyckte att Sommaren med Göran bara var ok, jag som talade så varmt om den:-)
  Men mys ändå att du fick tillbringa tid med din kärlek;-)

  Ha det gott där i norr!

  SvaraRadera
 4. Hallå eller! Känns som jag är lite dålig på att kommentera numera! Men du ska veta att jag är en trogen bloggläsare!! :D

  Jag tyckte Sommaren med Göran var fantastiskt rolig, haha. Vad olika man tycker ibland. Fast jag hade iofs inte så höga förväntningar eftersom jag inte alls gillar det de gör i vanliga fall, t.ex. Hey Baberiba och så. Är alltid bäst att gå på en film som man har låga förväntningar om ;)

  PSI låter ju otroligt roligt! Och så får man slå så hårt man vill utan att fundera på hur det känns för motståndaren och man slipper bekymra sig hur hårt motståndaren kommer slå sen. Antar jag eftersom ni har den där "modellpinnen" att slå på? Haha, sånt där jag går och funderar på varje gång jag går på "boxpass" ;)

  Jag har faktiskt ingen aning om hur mycket pilates, yoga och t.ex. quigong skiljer sig åt. Men det är nog lika skönt alltihopa tror jag! Hoppas du får riktigt bra på ditt inbokade pass! Jag tror det blir tre yogapass den här veckan också! Ser ut som jag har möjligheten om allt klaffar iaf!

  Ha en bra vecka! Jag ska packa lite nu :S

  *kram*

  SvaraRadera
 5. Combat gick jag en hel del på när jag bodde i Luleå också.. Så saknar du det alldeles för mycket så är ett tips att de har Les Mills Body Combat-pass på STIL. Studentidrotten i Luleå.. Men träningshallen där är öppen för övriga förutom studenter också.. Nybyggd för bara 2-3 år sedan.. Grymt fint gym och fina hallar..:)

  SvaraRadera
 6. PSI är även perfekt familjeterapi, man får slå hejvilt under kontrollerade former;) Tur för sambon att han hade kudden framför sig, nämen allvarligt är det sjukt kul! Gymmet här plockade bort det från schemat nu efter sommaren, drog för lite folk:(
  Hur går det cyklingen? Utforskat omgivningarna på racern?

  SvaraRadera
 7. Nästa år så! Cissi lär ju vilja fortsätta och då måste man föregå med gott exempel.

  Det går ju mot vinter igen, som sagt är det ju ganska skönt att gå in igen.

  Blandat, inte så mycket techno, mer rock varvat med någon hitlåt, försöker att inte ta det mest uttjatade man hör på radion, lägger in lite gamla låtar, vilket verkligen går hem, det ska vara ös i låten och tydlig takt, det sistnämnda mest för min egen del så jag håller takten;) Inte min starka sida. Jag håller på ett nytt pass nu och det är verkligen inte lätt, tycker att det jag har är jättebra och får lite prestationsångest, nästa ska ju bli lika bra!
  Kickarna är det man går dit för, när det blir så där perfekt att man har gåshud efteråt!
  Gör det! Ta upp det igen!

  SvaraRadera
 8. Det är underbart att testa nya träningsformer. Det är bara en själv som kan sätta stopp för kreativiteten. Härlig blogg du här!

  SvaraRadera