måndag 18 april 2016

9 dagar kvar till BF


Vecka 39..... 

Nu är vi verkligen nära. Det är 9 dagar kvar till beräknat datum och jag känner mig 

Förväntansfull över och se vem som finns i magen. Vår aktiva krabat som hållit låda i magen ska snart se världen och vi ska äntligen få träffa vår Ironbaby. 

Pirrig över vad som komma skall i vårt nya liv med en liten bebis hemma. 

Nervös inför förlossningen, varje dag som går är vi en dag närmare nu och det känns ofattbart. Hur kommer förlossningen att starta. Jag som är sjukhusrädd.


Jag får tänka att jag ska ut på banan och göra mitt livs Ironman lopp och få den finaste medaljen någonsin, den är väl värd att kämpa för! :) 


3 kommentarer:

 1. Alltså din graviditet har gått racer-fort! Tyckte nyss det var jag såg dig i Karlskrona och nu är det snart dags! Mina egna har tagit evigheter :) Lycka till med allt, det kommer gå superbra! Blir spännande att se vad det är för minitriathlet som gömmer sig därinne :)

  SvaraRadera
 2. Åhh du är så fin Lina! Och som du säger du har ditt livs mest fantastiska lopp framför dig. Vet ju inte hur det är att komma i mål i Iron Man (det är fantastiskt nog att stå bredvid) men att få uppleva det du har framför dig går inte att beskriva. All lycka till och njut nu av de sista dagarna som gravid.
  Kram :)

  SvaraRadera
 3. Inte behöver du vara sjukhusrädd, bara att köra Ironman Australia och föda under simningen, du får garanterat ett Wild Card ;-)

  SvaraRadera