tisdag 20 mars 2012

HJÄLPMEDEL


I mitt projekt "bli bra i vaden" får jag anpassa mig. 
Verkligen känna efter, vad funkar, vad kan jag göra, finns det något liknande jag kan göra istället. 

Simningen har även den fått ändras lite grann.
Jag är aktsam i det jag gör. Allt för att skona min vad. 

Olika hjälpmedel får jag ta till...

I simmet, har jag gärna en dolme mellan benen för att avbelasta, mycket träning för armar, bröst och rygg

Gärna med paddlar. Styrka!
idag har det varit en sådär vad-dag.
hoppas på nya tag imorgon!


6 kommentarer:

 1. Du som kan - jag bara måste fråga. Vad är poängen med paddlarna? När jag är och simmar så har ju alla i snabbanan såna utom jag... Är det en bra idé att skaffa dem? Jag är ju inte någon jättebra simmare tekniskt, och är just nu i en period då jag bara försöker simma så mkt distans jag kan för att nöta och få massa kilometrar i kroppen. Kan jag ha nytta av dem? Och det där med dolme, är poängen med den att koppla bort benen och bara jobba med överkroppen och armarna, dvs motsatsen till att simma med platta och bara köra med benen? Det vore kanske en idé för mig isf. Jag har fått höra att jag är en bensimmare, och det är ju inte så bra om man vill spara benen till cykling och löpning... :)

  SvaraRadera
 2. Du hade en superfin baddräkt, letar efter en ny med ben. var har du hittat din?

  SvaraRadera
 3. Va konstigt gummisnoddarna i paddlarna är trädda... tävlingssimmare brukar bara ha ett gummiband kring lång eller pek-fingret pga att det sägs att gummisnodden kring handleden stöttar ett felaktigt frisimsdrag. Kolla upp :-) Mvh /Jens (gammal tävlingssimmare)

  SvaraRadera
 4. Precis varit på behandling av mitt ben. Oj vad det sänker mig ibland. Orkar knappt varken prata eller tänka efteråt. Som tur är har jag lärt mig genom årens alla resor att inte boka in något efter en behandling, för jag vet aldrig var jag hamnar mentalt.

  Det lustiga är att jag tycker det är en skönt känsla...

  Hoppas du är bättre imorgon!

  SvaraRadera
 5. Du är så tapper Lina! Förstår att det känns tröstlöst med dag efter dag med smärta. Förhoppningsvis har du nu lagt det "värsta bakom dig", nu kan det bara bli bättre! Sen är min erfarenhet efter skador att man inte kan börja "nog försiktigt" vilket säkert kan vara svårt för dig som har en stor kapacitet och kört stor volym tidigare. Men jag tror du kommer tjäna på att vara väldigt försiktig när du väl kör igång. Kram!

  SvaraRadera
 6. Du kommer bli bitig som tusan i överkroppen!
  ok... bitigare ;)
  /c-m.

  SvaraRadera