onsdag 26 mars 2014

Film Magövning + BalansIgår provade jag en magövning som jag aldrig gjort tidigare vilket idag resulterar i skön träningsvärk i hela sidan på magen. Härligt! I och med att man kör med boll blir det mera obalans och fler muskler kopplas in för och hålla balansen. Älskar sådana här typer av övningar.

Sidoplanka med boll Det bästa med mitt yrke är att jag får lära mig och sätta mig in i olika sorters idrotter. Idag provade jag övningar inför ett program jag ska lägga upp för en surfare. Älskar att sätta mig in och köra grenspecifikt. Det blev många balansövningar, mycket styrka för bål, fokus uthållighet. 

En ny rolig och bra övning som jag provade. 

Hopp upp på stepbräda och landa på ett ben och ner i ett knäböj på bosu 
 3 kommentarer:

 1. Gillar också övningar där jag måste jobba med stabiliteten. Det mesta av min styrketräning som varit under höst/vinter har haft mestadels sådana övningar. Du har varit en stor inspirationskälla för nya övningar!
  Sidoplankan ser grym ut! Jag har dock svårt att klara en sidoplanka utan boll. inte för att bålen inte orkar, jag får bara så himla ont i mina höftben av någon underlig anledning. men när jag fixar vanligt planka så ska jag prova din bollövning!

  SvaraRadera
 2. Den där sista ser kul ut. den ska jag nog testa!

  SvaraRadera
 3. Vilka bra övningar! Tack för tipsen, ska testa!

  SvaraRadera