söndag 9 mars 2014

TRI-Träning och BP


Jag har fått mail om att Nirvana har biljetter kvar till Kalmar, det går fortfarande boka plats via dem men de tar en extra avgift och biljetten skulle nästan kosta 7000 kr, vilket är hutlöst dyrt för min plånbok :( jag har inte råd med en sådan kostnad just nu även fast jag vill det superdupermycket, känns jättetråkigt när det väl öppnades en dörr. Om man kunde få spons på något sätt hade varit guld värt. fortsätter spåna och hoppas på en lösning :)


I morse vaknade jag innan klockan ringde. Strax efter 7 satt jag och åt min frukost och laddade för TRIträningen sim och cykel. Simmet idag var en blandning av bröst och crawl. Tycker det är kul när det blir inslag av alla simsätten. Får man känna på vattnet på olika sätt. Bra pass och skönt glid!

Cyklingen var en timme med låååånga backar och intervaller. Vi som var där slet som tusan. Härligt litet gäng i salen. Bubblande känsla efteråt! jag älskar variationen!!!!

Det blev även en chock för kroppen efter lunchtid med body pump. Jag går kanske på pump 1-2 gånger om året och idag kände jag att det var dags att prova igen och jag antar att den där pump träningsvärken kommer sitta i ben och rumpa imorgon... Kul och köra, men jag tror att jag ändå håller mig till min egna styrketräning i gymmet!

Tog en skön kvällspromenad längs strandpromenaden och såg solen gå ner...Ett fint sätt att avrunda dagen!6 kommentarer:

 1. Den där pumpen är livsfarlig. :-) Om man inte kör regelbundet blir träningsvärken så brutal att det nästan inte är värt det ... man vill ju kunna träna anständigt dagen efter.

  SvaraRadera
 2. Tråkigt att det skall vara så dyrt. Det är helt klart det sämsta med alla större tävlingar överlag..

  SvaraRadera
 3. trist med Kalmar... men det kanske blir toppen att köra massa andra lopp i år? för 7000 kan du vara med på många andra race :)

  SvaraRadera
 4. Åh, så trist att du inte har råd med Kalmar. Vet känslan - men det är ju roligt att köra smålopp också! Skickar pepp till dig!

  SvaraRadera
 5. Du får väl gå och flörta med nån med stålar. Kanske ditt gym kan hjälpa med hälften? Eller andra ställen du jobbat på? Du har ju massor av bloggföljare. Vill du så går det!

  SvaraRadera
 6. Tycker du ska leta efter sponsorer. Pappa hade flera stycken när han gjorde kalmar förra året. Lycka till!

  SvaraRadera