torsdag 24 september 2015

Simma Cykla Springa


Simma, cykla, springa om och om och om igen..

Det är min melodi just nu medan många har tagit sin återhämtningsperiod så kör jag på så mycket jag kan och orkar. Just orken kan jag känna är lite emot mig just nu. Vet inte om pendlingen till jobbet som jag börjat med 3h om dagen tar ut sin rätt i kroppen och knoppen. Jag är tröttis!

Resan och tanken på Ironman Kona på Hawaii gör ändå att gnistan finns där och jag känner mig så glad att få åka dit. Uppleva, njuta och bara ha det skönt. Nästa lördag reser vi :) Äntligen!

 
Jag har cyklat ute i kortbyxor och det kändes lyx med sol och behaglig värme. Vindarna var hemska och benen fick jobba som tusan men det var ju grymt bra förutsättningar att träna med det inför Kona.
 
Förälskad i min karamellLångpass löpning blev det också i helgen. Underbart fina 20 km och nya skor är invigda. Jag kör på samma modell som jag haft tidigare. Är supernöjd med mina Saucony Zealot ISO tycker de är en bra mängdsko.
Simningen rullar på med lite olika pass. Detta körde jag i veckan

Inläggen har blivit lite färre här men ska försöka att skriva lite oftare så ni får hänga med på resan till Kona. Hoppas kunna uppdatera massor på plats också! :)

2 kommentarer:

  1. Simpasset ser kul ut! Och tufft! det ska jag testa! :-) Och självklart följer jag varje steg du tar i Kona!

    SvaraRadera
  2. Trött har du inte råd att vara på Hawaii, jag har varit där en gång och de vågorna är inte att leka med, minsta lilla svaghet så sugs man ut milvis i Stilla havet och blir frulle åt hajarna ;-)

    SvaraRadera