måndag 14 december 2015

Löpvilar


Jag hade en liten fadäs med ryggen för några veckor sedan. Jag grät så ont gjorde det, Kände en smärta jag aldrig upplevt tidigare. 

Jag kunde inte stödja mitt ena ben utan att det högg som knivar i ryggen. Efter en vecka så hade kroppen lyckats att ta hand om det med lite hjälpmedel som akupunktur och nu har jag tack och lov inte känt av det mera. 

Sedan dess har jag inte vågat mig på att springa igen, tänker att stötarna mot kroppen speciellt bäckenet inte är värt och riva upp igen, jag har bara ett bäcken och jag tror att jag får inse att det blir löpvila från och med nu. 

Jag är himla tacksam att det finns annat som jag kan göra. Simma, cykla, styrketräna.. 

Jag firade in vecka 21 igår med backintervaller gåendes. Åh jösses vilken träningsvärk jag har i rumpan idag. Det tog rejält. Kanske det jag får sysselsätta mig med nu, funderar på om jag ska inhandla stavar också :) härligt att få vara ute i skogen och Suga in frisk luft och få dagsljus. Simningen känns hur bra som helst just nu. Får in cirka 3-4 pass i veckan. 

Imorse körde jag fokus längre intervaller. 

100,200,300,400,500,400,300,200,100 
Vila cirka 20 sen mellan :)  Vi var på vårt andra ultraljud i veckan och minisen hade växt fint och vi blev så lyckliga över att få se dig igen. Du gjorde din morgonträning när vi kikade. Inte en lugn stund :) och nu känner jag dig så himla tydligt i magen.. Det är så häftigt! 
Magiska 21 veckor igår :) 

5 kommentarer:

 1. Åhh så underbart med ultraljud. Var rädd om dig!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tråkigt med ryggen och skönt att den är bättre, men smart att ta en vila från löpningen. Så fina bilder på dig och bebisen. Du strålar! ♥

  SvaraRadera
 3. Ultraljud är så häftigt. Liksom smygtitta lite :) Skönt att ryggen är bättre och vilken tur att det finns så många andra sätt att röra sig på!

  SvaraRadera
 4. Aj aj, det där lät inte skönt (såklart). :-(
  Men skönt att det verkar ha gått över med lite hjälp. Klokt av dig att ta hand om dig själv och bebisen i första hand. Springa kommer du säkert kunna göra hela livet, sen. :-)

  Kram M

  SvaraRadera
 5. Stackars ryggen men vad fint med ultraljud! Det är en så speciell stund, full av känslor!

  SvaraRadera