tisdag 15 maj 2012

2,5 h i cykelbubblan


Min kväll spenderades på gymmet
när käraste cervelon är på västkusten utan mig så får jag göra det bästa av situationen

jag ville cykla länge. 
stängde in mig i cykelbubblan och tiden sprang i väg. svettdropparna föll på golvet och pulsen steg.
benen kändes bra. vaden noterade att den fanns där. men ingen direkt smärta. 

2,5 h i sadeln och vaden höll.

Cykellycka!80 platser kvar till Ironman Kalmar... jag börjar bli hoppfull, jag börjar starkt fundera nu på att knipa en plats!! 

:)

8 kommentarer:

 1. Du är tokig du! 2,5 timmar själv på sadeln inomhus.. det kräver pannben. Klart du ska anmäla dig till Kalmar, vaden verkar ju sköta sig och du kommer vara gräma dig när dagen närmar sig om du inte anmält dig.

  SvaraRadera
 2. Gott att se!
  Återkoppling på ditt inlägg rörande vägar i varberg så finns det gott om det. Fin kustväg ner hela vägen till Båstad. Där kan man göra avstickare efter Falkenberg inåt landet. Du kan även ta vägarna in från Varberg mot Valinge (backar) alt. Stamnared. Det är svårt att exakt beskriva lättast är att cykla :) Vi håller kanske ett snitt tempo på 30-33km/h beroende på vilka som hänger med. Hör av dig på något sätt när du har kommit till ro så kan vi koordinera ihop ett pass. Vanligtvis har vi samling vid Träslövs kyrka precis vid utkanten av stan.

  Ha det och träna hårt!
  /A

  SvaraRadera
 3. Gott att cykelbenen hålls igång.
  Som en kommentar på ditt inlägg. Det finns som sagt många bra vägar både söderut, inåt landet och även norrut. Favoriten är ginstleden ner mot Halmstad (om det blåser för mkt) avstickare inåt landet. Annars är backarna kring Valinge, Stamnared fina. Lättast är att hänga på ett pass. Vi håller ett snitt-tempo på 30-34 beroende på väder och folk.

  Hör av dig på något sätt när du är på plats så skall vi koordinera ihop något. Vi brukar samlas vid träslövs kyrka precis utanför stan.

  Ha det gott och keep up the hard work! :)
  /Andreas

  SvaraRadera
 4. Så skönt att vaden äntligen börjar ge med sig! Knip en plats nu! :)

  SvaraRadera
 5. Göör det! Hade varit så kul att få följa dig :)

  SvaraRadera
 6. Härligt att vaden verkar bli bättre! Jag hållr med Andréa ovan. Knip en plats! :D Vi håller på dig!

  SvaraRadera
 7. Men vilken karaktär du har! 2.5 h på cykel inomhus! Det ska vara du för det... anmäl dig nu och se det som en erfarenhet på vägen mot framtida stordåd! Och jag utesluter inte att det kommer gå hur bra som helst även detta år!

  SvaraRadera