söndag 13 maj 2012

Cervélon på vift


Läser om racerturer överallt nu, känner en liten inre stress över att våren är sen här uppe så jag inte har kunnat samla några mil...

jag får tålmodigt vänta lite till,nu är min Cervélo på väg ner till söder, jag vill få ner den säkert så den fick åka redan idag, första flyttlasset gick i morse..

saknar den i vardagsrummet. men om 15 dagar ses vi igen.
då är vi båda på plats i vårt nya hem, vår nya stad, där vi ska upptäcka nya vägar och samla många mil.

finns det någon som läser min blogg och bor i varberg? cyklar/simmar eller löper? Skriv gärna en kommentar i så fall. Tränar gärna tillsammans med andra och tar tacksamt emot tips på fina cykelvägar! :) 

snart är vi där, kuststaden VarbergJag lämnar snart Luleå. Overkligt. Men nu känns det mer verkligt på något sätt, när jag börjat packat ihop grejer och första lasset är på väg. Det känns jättemärkligt, men ändå helt rätt beslut. 
Nu behöver jag inte längta söderöver längre, nu ska jag äntligen få bo där.

Jag önskar bara att jag kunde få ta med bästa gymmet INPULS och alla där.
Kommer sakna enormt mycket.

 Och finaste vännen Annika. <3 Kommer sakna! 

Nu ska jag njuta av sista tiden här uppe!


Jag ser fram emot en grym sommar med massa triathlon träning! :) 

13 kommentarer:

 1. <3 äntligen på rätt sida landet :)

  SvaraRadera
 2. Vad härligt det låter :) Synd att jag inte bor i närheten, hade varit kul att ha någon som sysslar med samma saker att träna med!

  SvaraRadera
 3. Ska du flytta ner till Varberg alltså? Det hade jag inte fattat. Jag bor förvisso i Halmstad, men det är ju inte jättelångt bort. Hade varit roligt att köra nåt pass ihop! :D

  SvaraRadera
 4. Vad ska du hitta på i Varberg? Plugga?

  SvaraRadera
 5. Luleå-Lina ska bli Varberg-Lina! Det blir nog rätt för dig! Det är jag säker på. Det är inte bara över sommaren alltså, utan på längre sikt? Jag vill veta mera! Kan du inte skriva ett mail? ;) #nyfiken!

  Och stressa inte över cyklingen... du har ju både tekniken och styrkan. Det kommer inte krävas många pass innan du är uppe på din normalnivå igen!

  SvaraRadera
 6. Oj, jag hade inte fattat att det gick så fort med flytten. Så roligt för din Lina, nu börjar ett nytt äventyr. Ska bli spännande att följa din resa som Varbergsbo, jag är beredd på att få rejäl hemlängtan. :) Lycka till med flytten!

  SvaraRadera
 7. Och har du nåt bra tips om fina rundor och träningsalternativ i Luleå i mitten av juni?? :)

  SvaraRadera
 8. Sv: Tack :) Jag läser till lärare!

  SvaraRadera
 9. Hihi söt-knäppis! Jag kommer sakna dig med ju! Fast bara vägar har vi ju faktiskt haft länge här uppe nu :) Så du får inte klaga för mycket på Luleå bara för att du gillar söder bättre ;) Men jag förstår stressen ändå eftersom det tom gör mig sugen på cykling när man läser om andras pass. Har inte bestämt mig för om jag ska sälja min pärla eller inte...

  SvaraRadera
 10. Då blir det inget midnattssimm för din del, går ju i Luleå. Var själv lite sugen (kommer från utanför Pajala) men det är veckan innan Vansbro...

  SvaraRadera
 11. Härligt med Varberg. Bor ju inte jättelångt bort. Kunde vara kul att cykla ihop någon gång. :)

  SvaraRadera
 12. Hejsan,

  Gillar du att cykla kommer du gilla Varberg! Själv har hunnit med att samla på dryga 170 mil. Finns mycket småvägar som är i princip bilfria. Tips är att komma i kontakt med CK Wano. Har bra träningspass på onsdagar under legendaren Tommy Prim. Sen finns det gott om personer som cyklar utöver detta. Vad det gäller simning finns varbergs sim som är stora. Men det bästa att simma i havet alt. i nån av alla insjöar runt omkring.

  Hör av dig om du känner för att cykla utanför CK Wano organiserade, så kan du hänga med oss halvseriösa cyklister :)

  SvaraRadera
 13. Bor i Göteborg men kommer från Varberg och brukar cykla ner på helger osv. Får väl höra av mig om jag vågar :P

  SvaraRadera