onsdag 5 december 2012

Sjuk IGEN


Nu känns det som att jag får allt på en gång
jag som aldrig brukar bli sjuk har på senaste veckorna haft magsjuka ( i en vecka ) och inatt vaknar jag av att halsen värker så att jag håller på att bli tokig och kallsvettas om vart annat, febrig och ont i kroppen.

något är fel med mitt immunsystem, vad har hänt.
eller är det att jag börjat nytt jobb, träffar mycket människor, helt ny miljö som gör att jag är extra känslig och mottaglig? 

jag fyller på med massa frukt idag, te med honung, ingefära så hoppas jag att detta blir en kortvarig sjukdomFy så trist. jag som skulle instruerat dubbla spinningpass ikväll... får vänta med spinnbubblan!

15 kommentarer:

 1. Välkommen till helvetet... Kan vara nytt jobb nya baciller och allt det där. Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Usch så trist :-( hoppas du kryar på dig snabbt!

  SvaraRadera
 3. Usch och fy! Krya på dig snabbt nu!
  Styrkekram!

  SvaraRadera
 4. Usch vad tråkigt, krya på dig!

  SvaraRadera
 5. usch, krya på dig.. snabbt! :)

  SvaraRadera
 6. Hej! För mycket träning under en längre tid bryter ner immunförsvaret, lagom med träning bygger upp. Minska träningsmängden under ett antal veckor så att immunförsvaret kan återhämta sig, sedan är det bara att köra så att snön ryker. Vi ses i Kalmar!

  SvaraRadera
 7. SUCK! Fasiken va tråkigt Lina. Kan nog vara så som du tror - att den nya omställningen i ditt liv påverkar ditt immunförsvar. Är det anledningen ska du vara glad, för då vänjer kroppen sig snart och du blir pigg igen. Krya på dig!

  SvaraRadera
 8. Näääe? Inte nu igen! Är i precis samma sits just nu, otroligt frustrerande. Kan nog vara så som du skriver, att det är mötet med så mycket människor. När jag började jobba i affär för två år sedan avlöste förkylningarna varandra, men det sägs ju att man blir härdad till slut så får hoppas på det!

  SvaraRadera
 9. Oh, massor med krya på dig kramar! Ja, det är nog jobbet! Men snart har du härdats av din nya vardag & då blir allt toppen igen!
  Kramisar

  SvaraRadera
 10. Hoppas att du snart blir frisk! Men se till att vila från träningen tills du är helt bra igen, är mitt råd.

  SvaraRadera
 11. Vet precis hur trist det känns. Jag brukar ju tyvärr åka på förkylningar titt som tätt. Inte alls kul.
  Förmodligen är det nytt jobb och nya människor som gör att du åker på nåt. Kombinationen att träna hårt och sen ett nytt jobb där det kommer in lite krav och prestationer kan göra att man lättare åker på nåt.

  Hoppas du är piggare idag!! Kryakramar!

  SvaraRadera
 12. Det suger att vara sjuk! Krya på dig och du är snart tillbaks på banan igen ska du se :)

  SvaraRadera