torsdag 9 maj 2013

100 dagar kvar till Ironman Kalmar


Idag är det exakt 100 dagar kvar till Ironman i Kalmar.

Tiden tickar på fort. Snart är vi där igen. Lyssnar på Kentas låt "just idag är jag stark" innan startskottet går och vi simmar iväg de 3,8 km för att sedan sätta oss på cyklarna och njuta av 18 mil cykling och snöra på oss löpskorna efter det och känna ruset i kroppen, sista etappen, ett marathon löpning!

Snart är vi där.... Drömmer! :) häftiga underbara känsla!7 kommentarer:

 1. Känner hur jag ryser, vilken känsla!
  Snart är du där :D

  SvaraRadera
 2. Herregud va jag beundrar dig! Du är så cool! Starka kvinna! När jag följer dig här så börjar det bubbla en liten dröm att få göra detta någon gång i mitt liv...kanske om 8 år...haha! :-)

  SvaraRadera
 3. Coolt! Jag är galet imponerad! Så spännande att följa din resa dit :)

  SvaraRadera
 4. JA shit vad fort tiden går, ska bli lika kul i år att följa dig.
  Trevlig helg.

  SvaraRadera
 5. Matilda (Kalmar)10 maj 2013 kl. 18:58

  Härligt härligt!! Det börjar närma sig.... Vad har du för sadel på din tempohoj? Vet att du i ett gammalt inlägg skulle testa en ISM Adamo. Blev det den och vad tycker du om den? Har faktiskt köpt en sån till min tempo och har bara cyklat 3-4 rundor med den men tycker den är ok faktiskt. Många tjejer verkar klaga på att den är för bred.
  Tack för en bra och energigivande blogg. När mitt träningssug sviker mig brukar jag läsa din blogg och då blir jag grymt peppad :). Ha en bra helg!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Matilda! Just nu har jag en vanlig sadel, den som följde med cykeln men är som sagt väldigt sugen på en ism sadel. Har inte provat någon, men du är nöjd med din? :) tack för dina fina ord, blir så glad när jag kan inspirera! :) hoppas du haft en fin helg!

   Radera
 6. Oj så spännande! Jag kommer vara där och heja! Och kanske bli inspirerad ... vem vet! :-)

  SvaraRadera