torsdag 5 september 2013

Fin Morgonlöpning


Mulen morgon. Solen var på väg att lysa genom molnen några gånger annars var det fuktighet i luften. Skön luft att andas in efter regnet. Det håller på att bli höst, det känns nu. Men fortfarande kan man springa i linne utan att frysa. Framsida lår noterar att de finns och att det fortfarande finns en seghet i dem.

Det blev en mils löpning i behagligt tempo, halva sträckan i skog och andra halvan längs strandpromenaden som numera är folktom jämfört med i somras då det var fullt med folk som promenerade eller sprang.

Benen är inte fullt så pigga som jag önskar att de skulle vara. Ska vara försiktig med träningsdosen framöver. Lyssna på kroppen och skynda långsamt! Ska bli bättre på att träningsplanera mera, periodisera, dela in träningen i perioder, där man har lätta veckor blandat med hårda veckor. Få in mer struktur och återhämtning som är det viktigaste för att kunna bli starkare och hålla hela vägen. Det är min plan just nu! :)8 kommentarer:

 1. Våga vila...
  Så håller vi längre..

  SvaraRadera
 2. Låter som en riktigt bra plan!

  SvaraRadera
 3. Verkligen fint! Och bra att du lyssnar på kroppen!

  SvaraRadera
 4. Svårt att acceptera och inse att vilan gör så stor nytta!!?? Jag dras med samma dilemma!

  SvaraRadera
 5. Ibland det svåraste för oss träningsnördar...tillåta sig att vila ordentligt! Lätt att ge sig ut för snabbt! Bra plan helt enkelt :-)

  SvaraRadera
 6. Låter som en bra plan. Ska bli härligt att ge sig ut på morgonlöpning när jag kommer till Turkiet

  SvaraRadera
 7. Behagligt tempo, vilket tempo ligger du på då?

  SvaraRadera