lördag 28 september 2013

Fredagsmat och LördagsTriathlon


Fredag

Började min fredag i simhallen med snabba 30 min i bassängen sedan cyklade jag till gymmet för och öppna upp spinningsalen tillsammans med 30 andra cyklister. Härligt fredagsgäng som alltid! Bästa fredagsstarten! 

Efter fredagsfys blev det fredagsmys. Gjorde min favorit tallrik. Lax i ugn tillsammans med rostade grönsaker och en sås gjord på turkisk yoghurt, fetaost, vitlök, salt och peppar. Mums! Sambon fixade med efterrätten och jösses så gott. Hallon- och blåbärspaj!


Lördag

Klockan ringde klockan 06.45 och jag gick upp med lite halvtrötta ögon. Men med gröt och kaffe i magen piggnade jag till. Åkte till simhallen och mötte upp ett gäng härliga triathleter. Passet vi körde idag ser du på bild nedan. Mycket ryggsim, kul och varva simsätt. Få känna sig som en fisk och väldigt roligt att kunna behärska mer än ett simsätt. Ryggsim är skoj!

Vi körde också andningsövningar där den längsta var att andas 7-takt, svårt men jag klarade det. Sista vi gjorde var att köra 8*25 MAX frisim. Jösses benen pinnade på som bara den. Vår coach räknade ner tre, två ett KÖR! Vilket ÖS det blev, alla tände till! Vilket pepp man fick när man ställde sig där och gjorde sig redo för start och sedan trycka iväg när hon sa KÖR. Jättekul att få trycka till och känna att pulsen var hög. Grymt simpass idag! Lycklig i kroppen!

Efter en timme i bassängen bytte vi dräkter. Cykelkläder på och nöta sadel med långa backar och intervaller. Helt i min smak! Långa intervaller och korta intervaller. Vi avslutade med en tabata-final 8* 20sek vila 10 sek. Fick en bonus så det blev 9 intervaller med bra tryck!

Bra trött men glad efter detta pass. Fyller på med energi resten av dagen! :)5 kommentarer:

 1. Maten ser supergod ut och träningen låter magisk. När jag såg din paj på instagram igår så tänkte jag att imon så får det bli blåbärspaj :P Dock har vi varit på kalas, men kanske imon :D Kramar

  SvaraRadera
 2. Mums så gott och vilken perfekt tränings fm på en lördag

  SvaraRadera
 3. Den där pajn hade jag inte sagt nej tack till! :D

  SvaraRadera
 4. Ser UNDBERBART gott ut! Och bra träningshelg i vanlig ordning! :)

  SvaraRadera
 5. Vilken kanon helg du haft! Alltid så aktiv och glad! Härligt!!

  SvaraRadera