söndag 22 september 2013

Ultravasan fulltecknad


Idag var det dags för min jobbsöndag! När anmälningen öppnade till ultravasan öppnade jag upp dörrarna till gymmet. Hade på känn att många var sugna på att anmäla sig men inte att det skulle bli fullt efter 29 min. Så galet tryck det är nu. Samma med cykelvasan som blev full efter 3 min. Jag står nu på reservlistan. Jag tror att loppet är av en helt annan värld, magisk sträcka med fin natur och en upplevelse man tar med sig i hjärtat. Jag väntar och hoppas!

Regnet har bara öst ner hela dagen idag så även när jag slutade jobbet. Långlöp kändes inte så lockande. Det blev lite omstrukturering i schemat. Jag hoppade istället i simkläderna och fick mig ett härligt simpass. Hela fyra simpass denna vecka, snart får jag kanske simfötter! :) Underbar känsla i vattnet!


Imorgon väntas härlig sol och då satsar jag på att springa långt och länge! 
Hoppas ni haft en härlig söndag!


7 kommentarer:

 1. Tror att ultravasan skulle passa dig och din envishet perfekt. Ska hålla tummarna för att du får en plats och att vi får följa din resa här på bloggen! :)

  SvaraRadera
 2. Surt att du var upptagen med annat när anmälan öppnade, det är verkligen galet tryck till många lopp.

  Jag håller tummarna att du får en plats i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Hoppas du får ennplats. Galet att det är sådant tryck på allt nu!!

  SvaraRadera
 4. Jisses så fort det blev fullt. Hoppas du får en plats.

  SvaraRadera
 5. Hoppas någon ångrar sig eller att Vasaloppet lägger till fler startplatser!
  Tror det är en grymt härlig resa att göra. Även om jag själv nöjer mig med att göra den på skidor..

  SvaraRadera
 6. Trycket på Ultravasan är ju bara helt otroligt! Hoppas du får plats! Har du kört något swimrun?

  SvaraRadera
 7. Oj, de gick fort. När får du veta om du kommer med? Är det ifall någon avbokar? Hoppas att de kommer att delta så att folk inte bara anmäler sig. Det är lätt att anmäla sig nu, så här en tid innan och sedan banga. Några gör nog så tyvärr :( Hoppas givetvis inte att det är så utan att de kör. (Åh, nu kanske detta låter helt dumt, men hoppas du förstår hur jag menar) Oppps, simfötter :P låter underbart, kram

  SvaraRadera