torsdag 20 februari 2014

LÅNGPASS LÖPNING REVANSCH


Rubriken gör mig glad. Äntligen långpass löpning och jag kände mig stark genom hela passet och även efteråt! Äntligen revansch, hoppas det vänder nu !

Hade inte stora förväntningar när jag tog mina första steg idag, jag lät benen bestämma och körde behagligt. Det var till en början väldigt dimmigt och grått ute. Benen matade på och hela kroppen njöt. Nöta, mala, nöta, mala sa jag till mig själv, det är ju det här jag älskar!

När jag var i slutet av rundan så tittade solen fram och den strålade på mig och jag fick mer energi och njöt lite extra av och befinna mig där och då. Så vackert!

Lite mer än 21 km stämplade jag in på mitt löparkonto idag! Så underbart!
 
Något annat roligt var att jag fick paket idag. Ny tröja och det var kärlek vid första ögonkastet! :) Bild finns nedan!
 
En till rolig sak idag var att jag hade deltagarrekord på mitt X-fit pass idag. 25 pers! Det var galet roligt och mitt upplägg verkade gillas. Jag kan skriva mer om upplägget en annan dag! :)
 
Fantastisk torsdag!
 
9 kommentarer:

 1. de där bilderna är magiska!!!

  SvaraRadera
 2. Skön känsla. Snygg tröja dessutom. :-)

  SvaraRadera
 3. Jättefina bildet, och snygg tröja!!!

  SvaraRadera
 4. Man blir bara så glad av att läsa detta, fantastiskt!
  Äntligen kom det, skam den som ger sig <3
  Jag håller med dig, man lägger ut så mkt pengar på detta och det är ingen lek för mig. Nu har vi en lärare som tog till sig de vi sa igår. Det blev bara som om bubblan sprack och han fick ta allt. Han har ju medkänsla iaf gent emot vad de andra har =( Kändes hoppfullt på något sätt igår iaf =)
  Kramar till dig!

  SvaraRadera
 5. Snygg tröja och härligt med ett långpass i så fint väder!

  SvaraRadera