söndag 2 februari 2014

Kostutb, triathlonträning, magbalans övning


Fredag/Lördag..

Det har varit två intensiva kostdagar i Lund. Intressanta föreläsningar och det känns som att jag har lärt mig mycket nytt. Huvudet är proppat och nu ska jag låta det sjunka in.

Vi hade det bra i Lund jag och mina fina kollegor. På fredagskvällen myste vi till det och käkade ute. Vi hann med ett träningspass på Actic Olympen där även Riccard var med, en kompis som jag tränade mycket med i Luleå. Så himla roligt att träffas igen efter två år, massa och prata om och att få till en tränings- och frukostträff var grymt kul. Försöker övertala honom att bli min partner till Swim/run ultra Marstrand, får se om han nappar.

Söndag...

Idag var det dags för sim och cykelträning. Bästa starten är att hoppa i vattnet. Vår nya coach ger superbra tips och hjälper till väldigt mycket, är petig och det är bra. Det blev mycket benspark och fokus på hållning.

Efter simmet drog vi vidare till spinningsalen och idag coachade jag. Långa backar och intervaller stod på schemat. Fullt ös i benen! Så himla härligt. Glad över att kunna börja dagen på detta vis.

Sen drog jag till gymmet och körde slut på magen. Min magbalans övning som ni kan se nedan på filmen börjar sitta lite bättre nu. Känns superbra. :) En härlig söndag som nu ska spenderas hemma och bara ta det lugnt och skönt!6 kommentarer:

 1. Vilken fin helg du haft!
  Håller tummarna för att han ställer upp =)
  Kramar ifrån mig!

  SvaraRadera
 2. Låter som en kanonhelg verkligen! :)

  SvaraRadera
 3. Vilken rolig helg.
  Grym magövning.

  SvaraRadera
 4. Alltid skönt att någon kan stå med ett leende, när man själv har varit en riktig butterkaka sådär lagom till måndagen (igen...)!

  SvaraRadera
 5. duktig du är! fortsätter förkovra dig hela tiden!

  SvaraRadera
 6. Lät som en kul helg! Snyggt jobbat med magövningen, försökte mig på den där för några veckor sen, det gick inte lika bra. Kanske får ta revansch på den nån dag :)

  SvaraRadera