tisdag 6 januari 2015

SIM STYRKA LÖP SIM


Vilka härliga dagar som har passerat i Borås. Det finns fantastiskt många träningsmöjligheter, det gillas! Jag trivs som fisken i vattnet nu, mycket simning de senaste 5 dagarna. Har skrapat ihop många längder måste blivit upp emot 12-13 km sim.

MÅNDAG MORGON

I måndags körde jag och delar av Borås gänget ett riktigt kul pass med progression. Det gällde alltså att hitta 4 (en lugn, en lite hårdare, en lite till hårdare sen max) olika farter, 3 ( lugn, medel, max )  olika farter och till slut 2 olika farter varav en lugn och en max. Grymt pass tillsammans med gänget. Blir sporrad och inspirerad till att simma mera! Love SWIM! 
MÅNDAG KVÄLL 

Ett tufft styrkepass avverkades. Träningsvärken är inte nådig idag, herrejösses vad mina baksida lår och triceps skriker. Skönt med träningsvärk, länge sen jag körde tuff styrka i gymmet nu så det var fantastiskt att få gå loss bland vikter och redskap. Utfall med fot på bräda, svider gott 


Raka marklyft med kettlebell för baksidan Krampövning för baksida lår, lyft upp höften och dra in bollen och långsamt tillbaka till rakt ben Tricepsdrag med långt rep, favoritövning som nyper åt rejält Ryggresning liggande på bänk med vikt i händerna, lyft upp bröst lår + dra bak ihop med skuldrorna TISDAG MORGON

Började dagen med en magisk morgonlöp med bra och inspirerande sällskap vid min sida. Det är så fantastiskt vackert i Borås skogar. Jag faller fritt, njuter av skogslukten, fötterna som får jobba hårt när det är knixig terräng. Tiden bara springer iväg i skogen när man får uppleva nya saker hela tiden.

Utmanande för mig att springa trail, jag gillar det och vill ha mera! Bästa starten på dagen! LöpHÖG och efteråt en njutningsfull frukost!
TISDAG EFTERMIDDAG SWIMHIGH

Dags att hoppa i bassängen igen. Ytterligare ett tufft pass skulle genomföras, se bild nedan. Tröskelintervaller, en fart just under mjölksyratröskeln, jobbigt som attans. Passet var kul, jobbigt och passerade väldigt snabbt.

Kul när det händer mycket i passet. Hinner knappt tänka utan tiden går väldigt fort. Nu är jag inne i ett simflow och känner att jag vill simma hela tiden men imorgon måste jag vila mina axlar från simmet så hoppar nog på trainern.


Har haft en fantastisk ledighet och njutit massor av grym givande träning med härligt sällskap!2 kommentarer:

  1. Låter som några fantastiska dagar, härligt!

    SvaraRadera
  2. "Scorpion fighter" - förklara gärna! :-)
    Kram M

    SvaraRadera