söndag 8 februari 2015

Simmar- och Löparhelg


SIM-MORGON

Helgen börjar att gå till sitt slut. Den har varit fantastisk tränings och matmässigt! Fylld med härlig träning och god mat. Lördagen började i poolen tillsammans med delar av Boråsgänget. Det är alltid så kul och simma med er, bra sällskap och tiden bara springer iväg där i bassängen.

Vi började med 300 m teknik, körde övningar vi lärde oss när vi var på simmarkursen i Jönköping. Nyttigt och bra att repetera.

Sedan såg passet ut såhär:

6 x 50 m start 1.30
200 m dolme paddlar
5 x 50 m start 1.30
200 m dolme paddlar
4 x 50 m start 1.30
200 m dolme paddlar
3 x 50 m start 1.30
200 m dolme paddlar
2 x 50 m start 1.30
100 m dolme paddlar 
1 x 50 m start 1.30
100 avsim 


Kul pass att köra och det är riktigt skoj att köra intervaller tillsammans. Peppa varandra! De sista intervallerna kändes verkligen i armarna.  
After SWIM LUNCH 

När vi hade simmat klart var vi hungriga och det började närma sig lunch. Vi besökte ett nytt café för mig i Borås. Fruits&Friends. Det kan jag varmt rekommendera. Fanns så mycket gott att välja på. Smaskiga juicer, shakes, frukost som chiapudding, wraps med gott innehåll och annat smått och gott. Jag valde en sallad med fetaost som topping. Den var ljuvligt god och till efterrätt smakade det bra med en raw hallon/lakrits chokladboll. Kommer absolut besöka detta ställe igen, blev nyfiken på många rätter och dricker. Mysig ställe!KVÄLLS-LÖPNING PÅ LÖPNINGENS DAG 

Dagen avslutades sen med en fin kvällslöpning runt vackra Pickesjön. Lite småslirigt att springa då det var lite halkigt men bara man tar det lugnt och försiktigt så går det bra. Njöt av den friska luften och en härlig tur i löparskorna. Vackert när isen och vinterlandskapet har lagt sig. Magiskt och fina 13 km in på löparkontot.

SÖNDAGENS LÅNGSPRING I SOLSKEN

Dagens tvåtimmars löppass blev med sällskap av solen och den värmde mot kroppen. Det kändes nästan som vår i luften. Vi sprang till Kransmossen som är ett fint ställe här i Borås där man kan hitta en del slingor. Vi tog milaspåret och det var lite knixigt att springa på vissa ställen men vad gjorde det när det var så härligt och underbart väder ute.

Vackert när solen lyser igenom trädkronorna i skogen. Vinterlandskapet är fint och det är ren och skär njutning när man får njuta av det och se att det liksom gnistrar, kroppen och själen mår bra.

Men nu får den gärna smälta bort för mig, jag längtar efter vår och barmark, kunna springa obehindrat och inte vara rädd för halkan. Löptekniken blir lite speciell och jag spänner mig lätt för mycket i detta underlag. Så heja våren!!

Vårskriker! 2 kommentarer:

  1. Fin helg! Du verkar ha fått bra träning och perfekt återhämtning till det! Lyx!

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar helg det verkar som att du haft! Blir riktigt simsugen när jag ser dina bilder. Längtar till mina planerade simpass i veckan!

    SvaraRadera