torsdag 2 april 2015

Färgbomb på benen-återvunna plastflaskor


Jag älskar färg och speciellt en färg och ni som känner mig vet ju att det är rosa jag har en förkärlek för. Men ibland chockar jag mig själv och dessa tights som är mina favoriter just nu är faktiskt inte rosa. De är väldigt färgglada, mönstrade, grymt sköna och jag känner mig extra stark och snygg i dem. :)

Provat Teeki-tights? Tights som är gjorda på återvunna plastflaskor. Häftigt!!

De är ljuvligt sköna med hög midja som inte sitter åt, är det något jag inte klarar av är när det trycker åt för mycket. Dessa teeki tightsen har jag köpt hos min kollega som driver en väldigt fin webbshop BYENBERG 

Tightsen funkar även till vardags tycker jag :) 

Ett par andra favoriter jag har just nu är tightsen från Power Woman!  
Snygga, sköna, och fantastiska att ha på sig. Finns mycket fint på sidan. Älskar Anna Wretlings design! 


Vad har du för favoriter? 

3 kommentarer:

 1. Dom där med zebramönster är snygga. Tänkte faktiskt beställa häromdagen men då var de slutsålda. Annars så gillar jag helt vanliga svarta tights från 2xu, sitter förvisso åt lite runt midjan men kompressionen är skön för trötta ben.
  Har kikat lite på byenberg och vore jag den person som vågade lite mer mönster hade jag beställt!

  SvaraRadera
 2. Färg och synintryck är väldigt viktigt. Själv har jag aldrig haft så mycket kläder och andra prylar, men är desto mer kräsen med det jag har. Bland märkena (löpning) har det ofta handlat om Newline, Pro Touch, Nike och Seger. Även varit nöjd med 2XU, Cat Eye och Elite.

  SvaraRadera
 3. Alla tre är supersnygga.
  Jag älskar röhnisch tights;0).
  Kram

  SvaraRadera