tisdag 23 augusti 2011

CRAWL-Intervaller


Igår besökte jag simhallen igen och jag fick sällskap av C-M, riktigt kul att ha någon att köra med!

Vi övade på vårt crawl. Körde några vändor med dolme och några utan. För varje gång jag är i simhallen känns det som att jag vågar glida lite längre i mina armtag, försöker tänka på att slappna och ta ut varje rörelse.

Jag och C-M körde några intervaller i slutet, KUL att få köra slut på sig och man blir mer peppad när man är två som kör!foto a la C-MIkväll har jag premiärpasset 75 min spinning! Det ska bli riktigt roligt att få stanna i cykelbubblan lite längre!

Det pirrar i magen inför imorgon, tidningen kommer hit och ska intervjua mig, ett cykelreportage.. men det ska bli roligt! :)


In i cykelvärlden! :)

8 kommentarer:

 1. Vad spännande med intervju!

  Ha det så skoj i cykelbubblan ikväll:)

  SvaraRadera
 2. Snart får jag köra första cykelpasset sedan mitten av december, det ska bli så kul!! Hoppas din nypremiär blev lyckad!

  SvaraRadera
 3. Kul med intervju! Du måste länka sedan!

  SvaraRadera
 4. Roligt med tidningsreportage! :)

  SvaraRadera
 5. Härligt! Jag ska nog fixa ett klippkort i badhuset här... Bara för att få plaska lite :)!

  SvaraRadera
 6. Oj, vad du tränar, jag blir både peppad och stressad. ;-)
  Jag har en låt som jag tror skulle vara kul att spinna till, den heter "Heaven nor hell" med Volbeat. Jag ser framför mig ett tung backe där låten går ner i ett lugnare tempo. Fast jag har ju ingen erfarenhet av att lägga upp spinningpass... Ha D gott! Snart ses vi nog i spinningsalen. //Petra

  SvaraRadera
 7. bra kört! synd att du inte kan hänga med på cykeln med Stefan ikväll. Hörs!

  SvaraRadera
 8. Blir mkt remixer. Gillar nytt fräscht med lite inslag av lite 90-talseurodisco och några gamla hits. Vill gärna ha lite partyfeeling i min kropp när jag cyklar för det går jag igång på. Ska testköra i helgen så får se om passet duger :)

  Kul med intervju! :)

  SvaraRadera