tisdag 16 augusti 2011

Slalombacken!


Ikväll attackerade jag slalombacken!Jag sprang dit som uppvärmning, benen ville springa fort och jag blev förvånad, men jag följde med och hittade ett skönt driv.

När jag kom fram till slalombacken tittade jag upp och tänkte nu fasen ska jag attackera allt vad jag kan!
Små korta steg, fokuserad i blicken och flåset var på topp.

Efter 8 attacker kände jag mig nöjd, men nästa gång blir det två till, jag ska orka 10 det är nästa mål!Jag sprang hem igen och benen ville bara köra, högt tempo och det kändes som att jag flög fram. Länge sen jag sprang med snabba steg men det var en härlig känsla! :)


Benen tack för ikväll, lägger till 14 km löpning/backintervaller.

4 kommentarer:

 1. 10?! tur att jag bor nära så att jag kan tjuvträna! Andreas och jag tycke att vi var nöjda med 5. Ny deal alltså, bra jobbat, då är det minst 8 från och med nu. Ska det gå snabbt också?

  SvaraRadera
 2. Sjukt bra jobbat! Underbart med snabba ben! Och de där 2XU kan man ju inte annat än vara lite småkär i. :)

  SvaraRadera
 3. Yahoo :) Grattis till distansrekordet! Bra jobbat! :)

  Vad har hasse för camelbak?

  Sitter och jobbar med ett nytt spinningpass, något tips på någon/några bra låtar? :) Vad brukar du köra för stil på dina pass?

  Tack! Är fräsch i kroppen i dag konstigt nog, har bara skavsår på de mest underliga ställen,under armana, i ena knävecket, efter pulsbälet...

  En vanligt enkel camelback har han, rymmer runt 1,5 l vatten, ganska skön att ha på, en nackdel är att det inte finns mågot midjebälte så den sitter lite illa på det viset, funkar att cykla med.

  Mina pass är för det mesta intervallbaserade, jag gillar korta inteniva backar, med kort vila mellan varje "topp", ex 4 klättringar i en låt, runt 30-45 s och tunga, sen vila 15s. Har en sprint med i varje pass, 3 "återhämtningslåtar", raksträcka med fartökningar och sedan klättringar, nån längre tyngre" sitta backe. Intensivt med andra ord, kör för det mesta 55 min.

  Bra låtar? Jag gillar inte techno allt för mycket, mer åt rockhållet, en favorit som jag tror jag haft med sedan jag började är Safri duo, samba adagio,(trummor mestadels) bra backe, sen är det lite linkin park, volbeat, fall out boys, nån hit av lady gaga. Rätt blandat. Är du medlem i funbeat? Där finns en tråd i forumet som heter veckans spinninglåt, det är en riktigt guldgruva! Jättemycket bra låttips.

  SvaraRadera
 4. Vilket löparflow! Och 8 GGR uppför en slalombacke är grymt starkt! Kul att du laddat om efter Ironman, blir kul att följa din framfart!

  SvaraRadera