söndag 9 september 2012

Spinning-Boostad


Vilken underbar dag! Jag är tankad med massvis med ny inspiration och vill genast sätta mig och bygga nya spinningklasser! 

Monika Björn har varit på mitt gym idag och haft spinningutbildning med oss instruktörer.Vi har gått igenom mycket bra saker och vad man ska tänka på som instruktör 
när man bygger pass
puls
musik
fånga deltagarna 
upplägg design på klasserna m.mDet var första gången jag träffade Monika och jag föll direkt! 
Jag är så boostad nu, hon är helt underbar både med teori och i praktiken.

Vi fick köra två pass som Monika hade. Båda med mycket fokus på intervaller. Det andra framför allt på extensiva intervaller, alltså där vilan är halva tiden av det man har jobbat. 
Ex:
Vi körde 4 min intervaller x 4 (ligga kring mjölksyratröskeln) och vilade 2 min mellan. Tufft men kul! 
Monika är grym på att leverera en bra känsla, en peppande känsla, få en att satsa det där lilla extra man har. åh jag älskar henne! 


Jag är spinningHÖG!15 kommentarer:

 1. Kan förstå att det där var riktigt bra, hon verkar vara en grym människa!!

  SvaraRadera
 2. Men vad roligt!!! Vill ha henne till mitt gym med, hade ni henne en heldag?

  SvaraRadera
 3. För några år sedan då jag fortfarande jobbade som spinning-instruktör var jag på en inspirations-weekend i Helsingfors där just Monika Björn stod som lärare och jag blev helt såld jag också! På hur hon peppade, byggde upp sina pass och hennes musik! Körde bara på den stilen på mina pass sedan och älskade varje stund av inspiration jag fick av henne!

  SvaraRadera
 4. Härligt med inspiration!
  Själv sitter jag och försöker krysta fram ett nytt pass...fick en del inspiration från din kommentar hos Helena dock! :)

  SvaraRadera
 5. Har varit på 3 utbildningar/workshops me Monika å cyklar på flera convent, hon är GRYM!! Har du cyklat för Mathew Griffith ngn gång?! Också helt fantastisk, han och Monika brukar köra ihop ibland, sjukt bra combo:) må gott linan!! Kraam

  SvaraRadera
 6. vad roligt! henne har ju t.o.m jag hört talas om fast jag inte är värsta spinningbruden :) alltid kul med inspiration!

  SvaraRadera
 7. Jag skulle mer än gärna delta i ditt pass! Du verkar vara ha grym energi!!

  SvaraRadera
 8. Underbart med inspiritation! Vill jag med! Får kanske lägga fram det för mina chefer;)

  Tror att det är bra med nya lite nya input för att utvecklas, är så lätt att man hamnar i det gamla. Nästa gång jag besöker varberg ska jag tametusan pricka in ett pass med dig, så är det!

  SvaraRadera
 9. ser ju mkt proffsigt ut, du kommer bli ännu grymmare!

  SvaraRadera
 10. Skönt med lite ny inspiration. Det behöver man ibland :)

  SvaraRadera
 11. Synd att du bor så långt bort att jag inte kan gå på dina pass :/

  SvaraRadera
 12. Kul med ny inspiration! Alltid trevlig med utbildningar! :) // NINNI

  SvaraRadera
 13. Wow, det där lät helt underbart! Jag skulle så gärna ha vart med! För sånt där behövs emellanåt för oss instruktörer. Vi behöver tanka nya idéer och få ny inspiration. Åh vad kul! Jag är så glad för din skull!! :)

  SvaraRadera
 14. Du är ju duktig redan nu. Saknar dina pass på Inpuls, de liksom håller en högre klass. Och nu har du tänkt bli ÄNNU bättre. Du måste komma och vara gästinstruktör någon gång!! Ha det så gott! //Petra

  SvaraRadera