tisdag 11 juni 2013

Cykel och sportigare vaselin


Direkt efter jobbet idag gjorde jag i ordning cervelon, pumpade, fyllde på flaskan, hopp i cykelkläderna och susade iväg med solens strålar på mig. 

Jag började med vinden i ryggen, vi rullade fint i ett bra tempo. Idag njöt jag lite extra, kändes så härligt med vinden i håret! 

Efter 3 mil vände jag håll och fick väggen mot mig. Blåste rejält idag och nu fick benen jobba betydligt mera. Motvind ger bra träning! En lagom tur på 6 mil denna tisdag. Underbara cykling som jag njuter! :)

Och väl hemma väntade ett paket, tack runners world för ett lite sportigare vaselin, som ska motverka skav på utsatta delar av kroppen när du springer, cyklar eller simmar. ska provas på nästa simpass då jag fått skav i nacken. 

4 kommentarer:

 1. Underbart att cykla!! 6 mil va ju inte dåligt heller! Bra jobbat!! Har du tankar på att delta i något cykellopp eller annat triathlonlopp eller är det "bara" Iron-Man som gäller? :)

  SvaraRadera
 2. Berätta gärna hur vaselinet funkar!

  SvaraRadera
 3. Härligt med cykling, berätta gärna vad du tycker om krämen.

  SvaraRadera
 4. Åh vad härligt med ett cykelpass. Det blev de här idag oxå :) fast bara 2 mil :)) berätta gärna sen om vaselinet var bra. Kram ifrån Anna overenskommelsen.blogg.se

  SvaraRadera