torsdag 27 juni 2013

Morgonlöpning - Distans


Jag vaknade klockan 7 och runt halv 8 stod jag beredd och väntade på att klockan skulle hitta min plats. Långpass var ledordet. Helst 2 mil tänkte jag, tryckte på start och sprang iväg.

Solen sken igenom molnen på vissa ställen under min löptur idag. Annars så sprang jag under en himmel med mörka moln, en regnskur träffade min kropp och jag fick suga in frisk härlig luft.

Benen var väl sådär pigga idag. Hade inte det där klippet i steget. Jag fick kämpa för att hålla uppe tempot. Motvind och regnskurar mot kroppen. Pannbenet fick återigen sättas på prov.  Det blev i alla fall 2 mil och jag är supernöjd med denna början på dagen! 

Häftiga moln och vacker natur längs med vägen... 11 kommentarer:

 1. Oasics Trainer har jag faktiskt också ett par. Hade de ett tag samtidigt som Nimbus. jag tyckte de var ganska likvärdiga och hade inga problem alls att byta från Nimbus till dem. Hoppas du hittar några bra som känns bra inför Iron Man! :)

  SvaraRadera
 2. Underbart. Längtar tills jag vågar springa 2 mil igen! Finns inget bättre sätt att starta dagen på! Och frukosten är så ljuvlig efteråt!

  SvaraRadera
 3. Pannbenet behöver sättas på prov ibland. Bra gjort! :-)

  SvaraRadera
 4. Wow, vilka moln! Snygg bild! Och bra kämpat med 20 kilometer, jag var inte så tuff igår då det var motigt.

  SvaraRadera
 5. Så härligt, när mannen också går på semester ska jag ge mig ut på lite längre morgonrundor

  SvaraRadera
 6. Häftig bild och perfekt start på dagen, inte illa att ta sig runt 2 mil när det känns tungt!!

  SvaraRadera
 7. Riktigt bra med två mil så där på morgonen! Och starkt att klara det trots att det kändes tufft! Hur mycket äter du innan du kör så långa pass så tidigt på morgonen? Jag brukat äta en banan och dricka ett glas mjölk innan morgonträning men då springer jag max en timme..

  SvaraRadera
 8. Grym löpning! Du inspirera mig som vanligt <3 kram ifrån Anna overenskommelsen.blogg.se

  SvaraRadera
 9. Du är verkligen en sann inspirationskälla, galet mycket mängd du får till! Och vilket pannben du har sen! :)

  SvaraRadera