lördag 20 juni 2015

7 dagar kvar till VM i Motala


Om en vecka är det dags för VM i Motala, det pirrar till i magen när jag tänker på det.

Träningen just nu består av kortare pass med tryck. Idag blev det cykling och jag provade min nya tempohjälm som var jätteskön att ha på sig under turen. Inget susande i öronen och det kändes som att jag cyklade något snabbare ;)

Dagens pass blev 2 x 10 min hårt 

Tio minuter där mjölksyran nästan ska spruta i benen och flåset ska vara högt. Det var tufft!! Det blev en backig tur så det var bara och trycka på för allt jag var värd i uppförsbackarna, då höjdes pulsen rejält. Jag gillar att cykla uppför, känner att det är "min" grej! Jag är bättre uppför än vad jag är nerför och på platten.

Dagen avslutades med härligt kvällssim på simstadion. En fantastisk sol som värmde 2500 meter i den ljuvliga simbubblan.


Imorgon är det dags för Varbergs egna triathlonlopp.
Maleryd triathlon sprint 750 m simning, 2 mil cykel, 5 km löpning.

Jag tror jag ska vara med.... :) Korta distanser är inte riktigt min grej men jag tänker utmana mig själv och köra mitt lopp och se vad jag kan göra på denna distans. Kommer ju vara grymt jobbigt! Utmana och köra som tusan! :)

Återkommer med rapport! :)2 kommentarer:

  1. Så spännande Lina, känner du dig redo ?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag håller alla tummar och tår nu Lina för dig i Motala! Du har ju tränats så grymt bra och har verkligen gjort alla förberedelser. Kul och coolt med den nya hjälmen. Stort och varmt lycka till!!!!

    SvaraRadera