tisdag 9 juni 2015

Sommar-Brick-Träning


Idag kom solen och lite värme till Varberg, kanske är det så att sommaren äntligen är här nu? 
Hoppas! 


Slutade tidigt från jobbet idag så hoppade på min rosa fara och drog iväg på ett snabbdistanspass. Jag måste bli bättre på att trycka på mina pedaler. Vinden i ryggen och jösses nu gick det undan här nästan så jag kände mig lite rädd av farten. Vindarna får man leva med här i väst, om det inte skulle blåsa så skulle det vara väldigt ovanligt.

Provade VM-dräkten på träningen idag, den sitter bra, dock gjorde sömmarna vid benen lite ont så där blir det att smörja nästa gång. Skönt och få cykla in dräkten. Känns ovant med blått ;) Jag bryter av med några rosa detaljer.

Det blev 5 mil och hemvägen blev en tuff utmaning då vinden kom alla möjliga håll kändes det som. Jag svor lite på den och matade mina ben med positiv energi. Styrka. Kraft. Energi. Power och nog tror jag att jag lyckades att trycka på lite extra. Tänker jag starka ben, ja då får de bli det! :) 

Direkt efter cyklingen blev det en kort löpning på 21 min. Måste börja vänja benen att efter cykel kommer spring. Fötterna var lite bortdomnade i början, skum känsla. Lättade lite efter en stund. Bra och känna på löpningen efter cyklingen.

Känns som att energin är tillbaka i benen sen ultraloppet. Så skönt! Nu är det full fart mot VM! :) 3 kommentarer:

 1. Snygg dress! Såg den live i onsdags på tempoloppet här när en triathlet härifrån testade sin dräkt. Mäktigt på något sätt.
  En liten fråga. Du som bara cyklar i tempoställning känner du aldrig av sadeln? Jag pallar inte mer än 40 minuter på min tempohoj utan rejäl smärta. Vad har du för sadel, funkar den bra? Jag måste köpa ny men vet inte riktigt vad jag ska leta efter. har fått tips på en sk ISM-sadel..

  SvaraRadera
 2. Ursäkta, nu känns det som att jag har missat något väsentligt...?! :-o
  VM....??? :-)

  SvaraRadera
 3. Grymt! Med ditt pannben kommer VM gå som en liten dans! Snygg dress!! :)

  SvaraRadera