söndag 31 juli 2011

Triathlondag!

Lördag!

Min dag började med ett fantastiskt bra morgonpass i spinning! Klockan 10.00 satt jag tillsammans med ett gäng härliga spinnare! Svettan lackade och energin strömmade!

energin som jag får utan mina deltagare går knappt att beskriva med ord, den är enorm och jag älskar verkligen mitt jobb som spinninginstruktör! :) När jag är i Kalmar och kämpar så ska jag tänka tillbaka på alla pass och ta kraft och energi från dom :)!

Klockan 12 var det dags att möta upp grabbarna för en triathlondag!

Vid starten var vi 5 stycken, Andreas, Micke, C-M, Stefan ( en grym triathlet från frankrike som hade en cykel som fick mig att drömma mig bort, en cervelo i bästa klass, önska sig, ja tack :)!

SIMNING!

Vi startade med simning! Våtdräkterna på och hopp i vattnet!

Solen visade sig bland molnen och vi fick en underbar simtur.
Jag prova mina nya simglasögon, rosa och fina :)

Och de fungerade i toppklass! Jättenöjd med mitt inköp! Snygga, bra och sköna!Det blev totalt 60 min simning i ett behagligt crawl tempo! Simningen känns bättre och bättre för varje gång, åh det är så roligt när man ser framsteg!

Efter simningen så hoppade vi på cyklarna!

Redo för start, foto C-M som också har blogg och skriver här!C-M och jag! Taggar!Grabbarna på cyklarna över Bergnäsbron!Det blev en bra tur. Jag kunde inte hålla samma tempo som grabbarna hela tiden men jag fick ändå en morot att inte hänga bakom alltför långt så jag kämpade och höll farten uppe.. kändes roligt och benen var så sugna på cykel, de ville mer och mer.

Turen slutade på ca 6 mil och jag hade ett snitt på 27,76 km/h, och det känner jag mig nöjd över.


När vi kom tillbaka bytte jag bara skor och startade om klockan på löpning och vi sprang iväg.

Det blev en himla fin tur, genom ängar, upp för branta backar där benen verkligen fick jobba, solen strålade på oss och vi blev riktigt törstiga efter 9 km.

Vi sprang förbi C-M:s hus och blev vi bjudna på den godaste nypressade äppeljuicen som han gjorde i ordning på 5 sek. Den va kall och alldeles underbart god! Bästa stoppet! :)

Med ny energi sprang vi vidare med vattnet på vår högra sida.

Benen kändes bra men jag fick lite håll och kramp i magen då och då. Kommer nog bli svårt att få en mage som mår bra under Kalmar med all energi man måste äta. Min mage verkar inte gilla den så mycket.


Efter 18 km så stoppade vi våra klockor, vilket långpass det blev! :) Vi var verkligen grymma igår!

En bra och rolig triathlon dag tillsammans!


Micke, C-M och jag, nöjda med dagen, som började klockan 12 och vid 19 så var vi klara! :) En heldag med triathleter, det gillas!Nu är det riktigt nära! 6 dagar kvar! :)

6 kommentarer:

 1. Killarna måste vara bra imponerade av dig;-)

  SvaraRadera
 2. Du gör mig grymt sugen på mer träning! Så kul ni verkar ha! Fantastiskt att vara ett gäng som tränar mot samma mål tillsammans.

  SvaraRadera
 3. Gillar dina simglasögon. Helt i min stil :) Och återigen: Bra jobb!

  SvaraRadera
 4. Ja verkligen grymt jobbat! Vilket genrep! Ska bli sååå kul att höra om din Iron man sen!!!

  SvaraRadera
 5. Tjena Lina! Jag håller tummarna för dig att det skall gå bra i Kalmar, samt att du är så förståndig så du inte förstör dig. Du har många plågsamma timmar framför dig, eller njutning, beroende på hur man väljer att se på saken. Kör hårt, men med förstånd.
  Lycka till.

  SvaraRadera
 6. Så impad av dig fina-Lina! Skulle så gärna vara i Kalmar på lördag och se dig. Kommer gå kanon!! Går det att följa på nätet tro, isåfall ska jag sitta vid datorn på lördag och följa med tummar o tår.
  Hoppas allt är bra emd dig för övrigt!
  Kram!

  SvaraRadera