lördag 27 april 2013

Konditionsträning love it!!


Igår var nog den bästa dagen här i Stockholm. Äntligen konditionsträning! Många fruktade denna dagen efter hörda skräckhistorier och lärarna gjorde det inte bättre när de sa "ät lättspytt till lunch".

Jag var uppe på tå och tyckte att det skulle bli grymt skoj. Löpskorna fick snöras på och vi sprang i väg. Vi använde oss av bänkar längs med vägen och körde upphopp, gjorde chins vid ett räcke. Stannade till vid en stor plan där vi fick gå skottkärra med varandra ( hoppa framåt med armarna, tufft ), bära kompisen på ryggen, kullerbyttor med upphopp, helt galet!

Vi sprang sedan vidare och innan det var dags för våra löpintervaller gjorde vi löpskolning, många bra och svåra övningar som jag tar med mig!

Sen var det dags att ladda upp! Fullt ös vad det som gällde. 2x800 m , 2x200 m och sist 2x4 min intervall. Riktigt roligt och fruktansvärt jobbigt! Jag hittade mitt mantra min bubbla och gick in i mig själv. Mina klasskamrater sa att det lyste om mig. Åh just den känslan hade jag, jag var glad att befinna mig där springandes! Alla var fokuserade på uppgiften och det var kämparglöd! Underbart!!

När vi kom tillbaka trodde vi att det var slut på fysisk träning. Men så fel vi hade, överraskningar hela tiden. Det blev många roliga övningar i snabbtempo, 10 sek hoppade på stepbrädor, triceps hopp på bräda, höftlyftshopp, pendlingar med vikt, och massa annat kul :) vilken härlig dag!

Dagen avslutades med hemläxa som jag suttit uppe med nu halva natten men är ändå inte klar. Kl 9 ska den visas upp. Jag känner mig osäker och ska sitta och jobba lite med den nu. Två riktigt tuffa dagar nu! Imorgon är det examen!


7 kommentarer:

 1. Konditionsträning är ju det du utövar mest så kan förstå att du älskade dagen! Lätt roligt. Kul att köra löpintervaller :)

  SvaraRadera
 2. haha .. "ät lättspytt till lunch" .. gillar mentaliteten!! :) Kan tänka mej att du klarade denna dagen galant med din bakgrund! :)

  SvaraRadera
 3. Underbart, låter så galet kul!
  Snart är du i mål, hejja! <3 kram

  SvaraRadera
 4. Herrejösses! Låter galet roligt. Men ja.... Jag hade nog personligen varit tvungen att äta lättspydd mat. Det hör jag! Haha! ;-))

  Grymt jobbat!
  Kram M

  SvaraRadera
 5. :-) Härligt! / Anna-Karin

  SvaraRadera
 6. Härligt med massa påfyllning av konditionsövningar.
  Lycka till i morgon!
  Kram

  SvaraRadera