torsdag 25 april 2013

Tidig löpdejt med järnlady!


05.30 ringde min klocka i morse. En löpardejt väntade. 05.45 stod jag nere vid Stadshagens t-bane station och höll utkik efter denna härliga tjej. Plötsligt hör jag ett glatt godmorgon och jag ser Beatrice över gatan.

Vilken sprudlande energi hon kom med. Helt underbart och hon guidade mig runt Kungsholmen. Jättefin tur med vattnet vid vår sida. Vi skrattade, pratade massor och hade det riktigt härligt under vår löptur. Så roligt och träffas i verkligheten. Vi sågs under Kalmar ironman förra året och hejade på varandra längs med banan som vi även ska göra i år! :) ska bli grymt skoj!

Ett jättetrevligt uppvaknande och Beatrice energi gjorde mig livfull och jag fick en härlig kickstart på dagen!

Det har varit en tuff och lärorik dag på PT skolan. Idag fick jag bättre känsla. Tack för era fina peppande ord! Ni är guld! Mitt pass för min kund gick bra och det kändes väldigt kul. Väldigt mycket som ska klaffa och man ska tänka på service, passning, coaching, vara peppande, visa övningar korrekt och kunna rätta till kunden, fullt fokus på kunden så den har det världsbäst.

Vi har berört det bästa av alla världar idag. Konditionsträning! Åh vad jag älskar det! :)

Vi har även gått igenom fysisk avslappning, mycket skönt! Har också berört maxstyrka igen för kroppens alla delar. Jag som aldrig kört bänkpress med mycket vikter tog mig an 40 kg och det gick grymt. Jag blir starkare här! :)

Hemläxan vi fick tills imorgon var helt underbar. Äta mycket, drick vatten, vila, sova äta! Det blir en lugn kväll. Lite repetition av vad vi lärt oss i veckan och ladda för dagen imorgon som är tuff uteträning i 3h. Ser fram emot det!

Bra dag på utbildningen. Snart söndag och examination!

Laddar upp!!!8 kommentarer:

 1. Va kul att träffas och springa tillsammans :)

  SvaraRadera
 2. Hihi, härlig hemläxa. Hoppas att du klarade av den:)

  SvaraRadera
 3. Fint ni matchade varandra i era rosa löparjackor :D

  Gillar hemläxan skarpt! :D

  SvaraRadera
 4. Vilken rolig dag imorgon. Lycka till!

  SvaraRadera
 5. Kul! Snart är du klar dessutom! :)

  SvaraRadera
 6. vilka härliga sprudlande löpartjejer! det är ju så kul att springa tillsammans och bara prata bort tiden. snacka om bra start på dagen! får du vara hemma i helgen? hoppas det!

  SvaraRadera
 7. Weeei! Kan inte bli bättre :) så underbart! Kram ifrån Anna overenskommelsen.blogg.se

  SvaraRadera