lördag 3 maj 2014

LSD trippen


Idag var det dags att ta ut cervélon på en tur igen. Ruben föreslog LSD-rundan som han så fyndigt hittat på! Det är en tur mellan Långås, Sibbarp och Dagsås. En fin tur ute på landet. Åh vad jag älskar det vackra landskapet där.

Vi stred i motvinden, den blåsigaste turen hittills.Vi sa att den var vår bästa vän. Starkare cykelben och bygger pannben! Ruben ska också köra Ironman Kalmar så det blev mycket snack kring just den dagen. Pirrar till lite extra i magen. Simstarten som är som en torktumlare, cyklingen som är så vacker på Öland, löpningen med en fantastisk publik som hejar!

Vi är laddade! Samlar cykelmil i benen! Kalmar here we come! :) 
8 kommentarer:

 1. "Det blir alltid som man tänker" Bra tänkt med vinden...
  ...och spännande med Kalmar.
  Ser fram emot att följa dig!;)

  SvaraRadera
 2. Ja det är bra att gilla motvinden (jag har lite svårt för det) för den förekommer ju ganska ofta här på västkusten ;-)

  SvaraRadera
 3. Helt rätt inställning, klart man blir starkare!

  SvaraRadera
 4. Så härligt och fina bilder!
  Ska bli så kul att följa dig även detta året <3
  kramar ifrån mig

  SvaraRadera
 5. På 80-talet sade de att LSD betydde Long Slow Distance, långlöpning i väldigt låg hastighet. Trodde då att de som höll på med det antingen var knarkare eller riktiga joggmuppar. Så fel man hade, den träningen ger så fantastiska resultat. Och nu har jag lärt mig att det är cykling också, Långås - Sibbarp - Dagsås alltså ;-)

  SvaraRadera
 6. Helt rätt tänkt. Motvinden gör oss bara starkare!

  SvaraRadera
 7. Bra kämpat där i blåsten. Och härliga vägar!

  SvaraRadera
 8. Ja med blåst (åt fel håll) gäller det verkligen att ha rätt inställning! Men brist på positiv inställning verkar du väldigt sällan ha... :)

  SvaraRadera