tisdag 8 juli 2014

Ny våtdräkt + Swim/Run


Snart är det dags för Amfibiemannen,  Swim/Run lopp i Stockholm. Kände att jag behövde en till våtdräkt i och med att jag troligtvis måste klippa av benen på den jag ska köra med. Min 2XU har tyvärr blivit lite stor och förlorat passformen så beställde mig en ny våtdräkt som jag tänker att jag ska ha på IM Kalmar och kör Swim/Run med min 2XU.

När paketet kom blev jag redan förälskad i min nya våtdräkt Zone3 Aspire. Ett galet chockrosa paket. Våtdräkten var superfin med fina lila detaljer. Jag invigde den igår och den satt som en smäck. Mycket god rörlighet vid axlarna så simtaget kunde göras bra, smidig, varm och skön. Hoppas den kommer fungera bra nu!

Efter 1 h simning drog jag på mig löparskorna och tog mina första löpsteg på en vecka. Det var rätt segt och den klibbiga högsommarvärmen gjorde nog sitt. Benen var sega, flåset jobbigt, inget bra tryck på tempot, vaden morrade till lite grann så själva löparkänslan kändes sådär. Hoppas nästa pass kommer kännas bättre. Det blev i alla fall en bra träningsmåndag 1 h sim och 1 h löpning. 


Nu ska jag ut på min fina Cervélo igen! Cykelintervaller och styrketräning innan jobbet! :) 
3 kommentarer:

 1. Får man säga att det är liiite skönt att höra att även dina ben kan vara lite sega?
  Kom på att jag helt missat ditt svar på hur många olika löpskor du varierar mellan?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Snygg! Härligt att den kändes så bra =)
  Tråkigt med löpningen, men det kommer säkert kännas bättre till nästa pass. Kramar ifrån mig!

  SvaraRadera
 3. Med sådana foton vattnas det i munnen på mig för simning, har ju en minutiöst välvårdad Blue Seventy.. ;-) Vad har du för musiksmak? Pink? ;-)

  SvaraRadera