söndag 23 november 2014

Trainerpass på Cervélon del 3


Då var det söndag igen...

Jag gillar mina söndagar. De börjar med att träffa simgänget strax innan klockan slår 8 och simpasset presenteras. Ett gott och glatt gäng simmare gjorde sig redo för 90 min simning. Dessa är riktiga snabbisar och har simmat i stort sätt hela sitt liv, jösses det är inte lätt att hänga med i deras fart.

Passet var uppdelat i en teknik del och en huvudserie del. Gillar kombinationen. Även att vi får köra olika simsätt, jag är inte så bra på medley men jag försöker. Bra av öva och bra att känna vattnet på olika sätt.
Efter simpasset blev det en andra frukost för mig och jag var vrålhungrig. Älskar att duka upp en färgsprakande god frukost. Njuter av kaffe, raw bovetecrunch, yoghurt, nötter, fröknäckis, ägg, apelsin och kiwi.
Efter en stunds vila så var det dags att hoppa på trainern igen.

Dagens intervallpass: 

10 min uppvärm 
5 x 2 min intervall
5 min rullvila
5x2 min intervall
5 min rullvila 
5x2 min intervall
10 min nedvarv 

Svetten rinner längs med hela kroppen. Jösses måste införskaffa mig en fläkt. Dessa två minuter kändes ibland som en evighet. Tankarna som åker i mitt huvud när det gör som allra mest ont och är som mest jobbigt är att jag vill bli en starkare cyklist. Jag vill att min fina rosa TREK och jag ska sammanstråla fint på vägen i VM och på Ironman i sommar.

Jag drömmer mig bort och är inne i dimman. Sluter ögonen och ser mig själv susa på vägen. Passet gick bra och benen var rejält trötta efteråt. Ska strax sova efter en bra söndag! :)

3 kommentarer:

 1. Bra jobbat! Skulle inte klara en minut utan min fläkt! Phu! :)

  SvaraRadera
 2. Söndagar är alltid bäst att träna. Du är också alltid bäst!

  SvaraRadera
 3. Ett par dumma frågor, när du kör intervaller, vilket motstånd kör du på då? Du verkar inte ha någon display som visar kadens/watt mm så kör du på känsla bara?

  Och i tidigare pass har du angivit 2-3mils rullvila, hur har du koll på distansen? Vad är det för trainer du kör?

  //Micke

  SvaraRadera