lördag 23 november 2013

Backlöpning och fredagsmys


Efter 6 h tåg/buss färd anlände jag till mitt kära Småland igår. Fisksoppan som jag önskade var klar när jag kom hem till Mamsen och den smakade så gott. Härligt och vara hemma! 

Sen promenerade jag till min bästa vän och hade fredagsmys med hela familjen där! Så mysigt! Vi gjorde chokladmousse och bara njöt! Vi har varit vänner hela livet och det är alltid så underbart och ses! Älskar dig! Somnade sedan gott hemma hos mamma. 

I morse snörade jag på mig skorna och sprang i väg till elljusspåret här i Högsby! Hade nästan glömt hur tufft det är att springa där, backarna avlöser varandra. Slingan är 2,5 km och första varvet fick benen en chock, inte van att springa i så många backar och så långa backar, men jag kämpade på. Skönt underlag att springa på och fin natur  härlig luft! 

Varv nummer två ville jag ha revansch, tryckte på mer i backarna och kände att benen svarade! Tufft men så roligt! Jag vill ta med mig denna slinga hem till Varberg!! :) 12 km löpning, fin start! 

Väl hemma igen blev det bollövningar. Måste stärka upp rumpan, höftlyft med boll, bra övning. Sen lite magövningar! 

Nu bär det av mot Mönsterås för dop! Njuter här hemma! :) 9 kommentarer:

 1. Åh, jag förstår hur du känner helt och hållet. Att få komma hem och träffa de där människorna man känner utan och innan och äta mammas mat. Njut av helgen! :)

  SvaraRadera
 2. Härligt att få vara hemma!
  Den övningen såg riktigt bra ut, måste jag testa som behöver stärka min baksida också..
  Ha en fortsatt härlig helg nu!

  SvaraRadera
 3. Åh finaste! Kvällen igår var magisk! Så underbart å ha dig hemma! Ses i morgon. Kramar!

  SvaraRadera
 4. det ser härligt ut och vad ljuvlig den där känslan av att komma hem-hem är! nästan så jag saknar den! (från när jag bodde i Norrköping och pendlade hem till Leksaand..)

  SvaraRadera
 5. åh du strålar! Att få komma hem är ju så mysigt! Särskilt småland ;) Fast det är inte småländska höglandet ser jag som jag kommer ifrån, där är massa snö nu!

  SvaraRadera
 6. De småländska backarna har fostrat mången stark löpare ;-)

  SvaraRadera
 7. Fin bild på dig samt en riktigt härlig höstbild (tredje)!

  SvaraRadera
 8. Behöver också stärka upp rumpan, tycker dock att den övningen är lite svår. Gissar att jag aldrig riktigt fått till den. Pressar du hälarna mot golvet?

  SvaraRadera
 9. Bra bollövning det där. Jag har börjat få ont i ländryggen och fått tipsa att stärka upp nedre magmusklerna, rumpan och hamstrings. Så nu blir det lite boll för mig också.

  SvaraRadera