lördag 16 november 2013

Triathlonlördag - tack benen!


För en vecka sedan åkte jag tidigt till Borås och det pirrade som tusan i magen. Känns fortfarande lite overkligt att jag sprang där, nästan 61 km i regnet och det kändes så bra. Jag lurar lite på en ultratävling i Mars, Skövde 6 timmars. Något kul att se fram emot! :)

I morse for jag till simhallen och var med i vanlig ordning på triathlonträningen. Simmar först och cyklar sen. Simpasset idag var utmanande för benen. Bensparkar där det känns som att jag inte kommer någonstans. Galet var sakta det går. Hittar nog inte riktigt rytmen. Svårt att vinkla in fötterna men jag övar och övar och hoppas på resultat och en lättare känsla! :) Nöta mala, nöta mala!

Det blev även en australiensk medley vilket betyder att man tar bort fjäril och simmar 50 rygg, 50 bröst och avslutar med 50 fritt, 4 x 150. Kul och jobbigt. Något nytt händer hela tiden! I slutet blev det 25or lös, medel, hård med start 40. Det kändes att kroppen och hjärtat fick jobba!

Cyklingen backar och intervaller. Så kul och se hur alla jobbar och tar i. Inspirerande!

Har även tagit mig en frisk och härlig promenad i bokskogen. Andats in lugnet! Det är så vackert! Tackar benen för jobbet idag! Nu blir det kvällsmys!2 kommentarer:

  1. Du har blivit ultra-biten alltså...?! ;-)
    Hm... Undra om jag någon blir det. Man ska nog aldrig säga aldrig. ;-)
    Kram M

    SvaraRadera