måndag 30 november 2009

Glashalt!

Glashalt vilket resulterade i vurpa!
När jag öppnade mina ögon denna måndag morgon tittade jag ut genom fönstret och det var ett vitt landskap som nådde mina ögon

jag blev lycklig! äntligen snö!!

Jag for och tränade och när jag kom ut från gymmet så ösregnade det och var glashalt på vägen. jag skulle förbi affären på hemvägen för att inhandla ingredienser till linssoppan.

När jag handlat klart och satte jag mig på cykeln och cyklade iväg. I en kurva har jag ju givetvis för mycket fart så jag flyger av tillsammans med mina varor som hamnar överallt på vägen. Landar på min armbåge. Reser mig fort och skrattar lite för mig själv. Så typiskt!

Nu värker min armbåge men jag klarade mig annars fint. Jäkla väder! Nu blir det vinterdäck på cykeln :-)


Önskar mig ett vitt täcke imorgon, som stannar kvar!


Kärlek!

8 kommentarer:

 1. Vad härligt med snö. Synd att den inte låg kvar bara...

  Vurpan lät inte allt för roligt, tur att du inte gjorde dig allt för illa iaf! :)

  SvaraRadera
 2. Oj, det kunde gått illa. Var försiktig!!

  SvaraRadera
 3. Gjorde en vurpa för några år sedan som resulterade i hjärnskakning, nackspärr och MASSSSSSSOR av blåmärken. Var rädd om dig CykelLina!!!!!!!!!
  Stor kram Maria

  SvaraRadera
 4. Jag vill komma in på Polishögskolan så jag har läst lite högskolekurser som ska vara meriterande. Etik inom polisen + Brott och Straffjuridik. Väldigt intressant! =)

  Har sökt en kurs till våren som heter "Konflikthantering". Tycker den låter jätte spännande! =)

  SvaraRadera
 5. Det där känns som om det kunnat varit jag. Hänt flera ggr då jag oftast itne tar det så lungt på cykeln trots att det är vinter o kallt. Jag har som tur är dubbdäck på min tantcykel, kan rekommenderas. Tur att du inte gjorde dig alltför illa!

  SvaraRadera
 6. Ohhoj! Usch för att ramla... vilken tur att det gick bra trots allt men det brukar vara otäckt att det går så fort. Men det vet ju du ändå sedan i våras också.

  Nu håller vi oss på benen så vi får vara hela och friska hela vintern och fram till nästa cykellopp. Såg att det fanns en del del kortare lopp som man kunde cykla innan på våren som uppvärmning också... men jag ska fokusera på skidorna nu ett tag :)

  SvaraRadera
 7. Aj, hoppas att armbågen mår bättre nu!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hoppas och håller tummarna att det är vitt om några veckor när jag kommer hem. Då ska det åkas skidor. Är det Luleå skärgård jag ser? Långt där ute ligger min stuga :)!

  SvaraRadera