söndag 30 oktober 2011

LÖPSKOLNING/STYRKEÖVNINGAR

Temperaturen visade 5 grader och regnet föll från himlen när vi sprang iväg, jag och järnmannen Riccard, som imponerar med sin löpning.En perfekt temperatur. Friskt i luften och härligt med regn.


Dagens löppass bestod i några löpskolsövningar.

i mina lysande skor! :)


Vi hittade en lätt lutande backe där vi började med att köra skipping (höga knälyft) uppför backen och sedan tillbaka ner så gjorde vi hälkickar.Det blev även några styrkeövningar uppför backen, såsom utfallssteg och benböj.

Ett skönt blandat pass som avslutades med en löptur runt 5,4 km slingan.

Sen blev det även lite styrkeövningar för överkroppen, mage, armhävningar, burpees, rygglyft i skogsgymmet som ligger beläget på Ormberget.Vi konstaterade att vi borde bli bättre på att köra lite löpskolsövningar. Detta var en bra början! :)

6 kommentarer:

 1. Du får dela med dig av hemligheterna sen!

  SvaraRadera
 2. LÖpskolning kan man nog aldrig få för mycket av! Nu var det ett tag sen igen dock.. :)

  SvaraRadera
 3. För egen del är det MTB och inomhusträning som gäller nu. Löpträning känns inte lockande utomhus,

  SvaraRadera
 4. Ja... det är väldigt nyttigt, men det blir tyvärr inte av särskilt ofta. Får bättra oss!

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag tänkte kolla med dig som cyklar mycket och har haft Trek tidigare. Jag funderar på att köpa racercykel, haft en racehybrid tidigare.. Har tittat på en Trek 2.3 i cykelbutiken i Luleå.. Du som haft Trek, tror du denna cykel kan vara ett bra köp? Tack på förhand!

  SvaraRadera
 6. Hej M!

  Kul att du ska köpa racer! Just 2.3 vet jag inte så jättemycket om..vad är det för komponenter på? det du kan göra är att jämföra den med andra cyklar i ungefär samma prisklass och se vad du får. Lycka till!

  SvaraRadera