lördag 20 juli 2013

13 milatur på Cervélon & Sommarmagi


Strax innan klockan åtta cyklade vi iväg innan staden vaknat. Det var lugnt och fint på vägarna. Prognosen för dagen såg väldigt fin ut, strålande solsken. Det var nästintill vindstilla på morgonkvisten. Jag valde den backiga rutten, det finns så fantastiskt fina vägar här i Halland. Cyklade omgiven av gröna ängar, blomstrande blommor, under en klarblå himmel, fina backiga vägar.

Energin jag smaskade i mig bestod av nötter, banan, saltlakrits och några chokladbitar och massvis med vatten. det var varmt idag. Det var förhållandevis ganska lite vind hela dagen förutom när jag skulle hemåt då hade det börjat blåsa upp. Motvind men benen kändes starka, härlig känsla.

En skön distanstur på nästan 13 mil, supernöjd med dagen! Det blev sedan en liten kort löptur i bokskogen. Cykel och löpning ett härlig brickpass, och har kanske fixat den värsta cykelbrännan!


Resten av dagen har varit alldeles underbar. Jag säger bara Balgö Brygga. Vilket magiskt ställe. Njutning!

Det blev bikinipremiär och årets första dopp utan våtdräkt, grillmys med fantastisk mat och fint sällskap, båtutflykt för och spana på sälarna igen, lycka i hela kroppen. låter bilderna tala...


7 kommentarer:

 1. Gud så härligt!! Kul att se så många bilder!

  SvaraRadera
 2. Ha ha. Snygg bränna! ;)
  Bra kört på cykeln också. Hoppas verkligen på vindstilla i Kalmar...

  SvaraRadera
 3. :) Snygg bränna! Såg verkligen mysigt ut med både båttur och mat :D

  SvaraRadera
 4. Helt fantastiskt, vilken fin dag! Hur känns brännan idag?:/ kramar ifrån Anna overenskommelsen.blogg.se

  SvaraRadera
 5. Haha, den där sista bilden är ju helt fantastisk! Och dagen i övrigt verkar vara en sådan där dag att spara i minnesbanken och plocka fram den när regnet öser ner och det är 2 plusgrader.

  SvaraRadera
 6. Ledsen Lina men jag har eller rättare sagt hade en värre bränna....Så den kanske inte räknas längre... Såg iaf. helt galet ut... ;-)
  Nu börjar det närma sig, lite drygt 3 veckor kvar. Men med iaf. en halv ironman i ryggen känner jag mig nu lite lugnare.

  SvaraRadera