lördag 13 juli 2013

BrickLördag

Idag cyklade jag och min käraste cervélo iväg på nya äventyr. Jag kan inte riktigt hålla blicken från min kärlek, jag är störtkär i min cykel om man nu kan vara kär i en cykel ;)

Planen var cirka 3h sadelnötande och jag hamnade på 3 h 10 min, så det blev perfekt! Susade fram i vackra landskap, i motvind såklart men även härlig medvind. 

Jag blir så lycklig och glad när jag cyklar. 

Efter cyklingen hoppade jag i löpskorna, bra att vänja benen att efter cykel kommer löp. Kändes riktigt härligt att springa. Benen var med på noterna! Sprang i vår fina bokskog. En kort men härlig tur! 

Sen gick vi till strandpromenaden och kikade på duktiga löpare som sprang varbergsloppet 1 mil. Det slogs banrekord, vinnaren kom in på 31 min 15 sek, helt galet snabbt. Blev inspirerad av alla grymma löpare! Vilken kanondag! :) 
5 kommentarer:

 1. Du är ju helt galen! 3 timmar cykel och sen springa...men framför allt hur har du tid till allt :D haha!! Grymt imponerande :)

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt! Fundera på om jag ska köra brickpass imon innan jobbet :D
  JAg förstår dig, hade oxå varit kär i cykeln :P

  SvaraRadera
 3. DU ser ut att ha haft en underbar dag. fina bilder Lina :)

  SvaraRadera
 4. du blidde inte tävlingssugen då? :) som ett bra snabbdistanspass om inte annat! tror du skulle briljera på ett 10 km-lopp! sommar-kram!

  SvaraRadera
 5. Vilken tid på milen, och härligt att nöta lite sadel utomhus.

  SvaraRadera