lördag 6 juli 2013

Tävlingshjulen är på Cervélon - KÄRLEK


Det blev snabbare än väntat. Igår gjorde min kära Cervélo en förvandling. Henrik på bästa cykelverkstaden no.1 i Varberg hjälpte mig och gjorde ett grymt jobb, tusen tack! Cykelverskaden No.1 ni är proffs på cyklar, har bästa servicen och de hjälper till med stort hjärta!!

Jag stod och beskådade när Cervélon bytte skepnad....Pirrade i magen!Nedan ser ni det färdiga resultatet och jag kan bara säga att JAG ÄR KÄR!  Detta är en STOR dröm för mig som slagit in, att få cykla med sådana här proffsiga hjul, jag är i himlen! Så lycklig! Jag kan knappt tro det är sant att jag ska få cykla med dessa hjul.

Ett enormt stort tack till Batavus Vartex här i Varberg( som levererar grymma varumärken från bland annat Cratoni, Caberg, SKS, Continental Mc däck, Schwalbe, Batavus, Tunturi, Lapierre, Redline, Held, FSA och Master)  som gör denna dröm möjlig för mig. 

Jag är i cykelhimlen och nu ska jag för första gången ut på vägarna med dessa hjul.... pirrrr!

7 kommentarer:

 1. Den är verkligen helt galet grymt snygg:) Och säkert väldigt snabb:)
  Ha så skoj på vägarna!

  SvaraRadera
 2. Så kul med nya hjul! Lånar du dem eller har du köpt dem? Ska bli kul att höra hur de går!

  SvaraRadera
 3. Tack snälla, det värmer <3 det blev hur snyggt som helst, berätta hur det kändes under cykelturen sen :) så spännande och snyggt som sagt :)) kram ifrån Anna overenskommelsen.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Ahh! Så grym hojen blev! Riktigt snygg och säkert toksnabb nu! Va kul att du får köra med så fina hjul i Kalmar, det är du verkligen värd!

  SvaraRadera
 5. Inte ofta jag säger det! Men shit va läcker hoj =)

  SvaraRadera
 6. Så snyggt!!! Säkert supersnabba dessutom. Ska bli kul att höra hur det kändes, om det var stor skillnad?

  SvaraRadera