lördag 3 augusti 2013

Cykling Löpning Simning


Träningshelgen fortsätter med försök till mera tempo. 
Upplägget för dagen: 4 mil cykling, 6 km löpning och 3,8 km simning.

Såhär blev det! 

Cykling: Började med att cykla 2 mil i skrattretande motvind. Ibland kom jag knappt framåt, så det blev inte så mycket tempo där. Vässade nog pannbenet lite till. När jag vände håll låg jag i farter upp mot 38 km/h utan ansträngning, det säger en del om hur blåsigt det var. Flaggorna stod rakt ut och det blåste rejält i träden. Motvinden gav mig starkare ben idag! :). 4 mil totalt.

Löpningen: De första kilometrana gick väldigt lätt och bra men sen kroknade jag och orken försvann lite. Väldigt kvavt ute och energinivån blev låg. Löpningen kändes inte alls bra efter cyklingen, inte sådär lätt och skön som jag vill att den ska kännas, lite besviken. Det landade på lite mer än 5 km. 

Simningen: Det skulle egentligen vara simning i öppet vatten men fick inte med mig någon och själv åker jag inte och simmar. Så jag hoppade i bassängen utan våtdräkt, skönt att kyla ner sig. Såg fram emot att simma 3,8 km. Efter 25 min hojtar badvakterna att det mullrar för mycket och att alla badgäster måste upp ur bassängen. Hör hur det mullrar och ser ovädret komma. Ja det var bara och stiga upp, tråkigt, men inget att göra något åt. Jag får helt enkelt simma imorgon eller en annan dag! 

Det blir inte alltid som man tänkt sig men jag är nöjd och glad med dagen ändå! Nu blir det vila resten av dagen som är kvar och ladda för långlöpningen imorgon 3 mil!

5 kommentarer:

 1. Kanske lite för varmt väder idag för all den träningen:/
  Du får stanna till och pausa lite, köpa en dryck eller glass eller nåt, något som jag gjorde en del förr när man körde..
  Nu kör jag inte så mkt längre, kör lite efter humör och aningen mindre, pgr av de förslitningsskador som det tyvärr ger..
  Kram

  SvaraRadera
 2. Precis, ibland blir det inte alltid som man tänkt sig. Men det kommer gå fint ändå ska du se. Hoppas du får en skön löptur imorgon :)

  SvaraRadera
 3. Det är ju en galet varmt nu i hela landet! Hoppas du får in en bra känsla under löpningen i morgon!

  SvaraRadera
 4. Bra pannbenspass i alla fall.

  SvaraRadera
 5. Låter som du fick till det bra ändå trots allt! Bra pannbensträning! Du måste ha en grym vilja nu iallafall :)
  Fantastiska Lina!!!

  SvaraRadera