måndag 12 augusti 2013

Startnummer 112 så ser jag ut!


Packningen har börjat. På onsdag kväll rullar bilen mot kära Småland! Lite smågrejer att fixa med innan avfärd. Idag lämnas min kära cervélo in på bästa cykelverkstaden no.1 för service så den är i sitt bästa skick tills på lördag. Jag ska även putsa den fin idag, cykelvård av högsta klass ska den få. 

Min första semesterdag har börjat och det var så skönt att slippa ställa klockan. Sov till klockan 8, vilket är väldigt länge för att vara mig. Superskönt! Vila är superviktigt nu! 

Jag började dagen med en stor frukost och sedan begav jag mig till simstadion. Höga vågor på havet idag, det blåser nästan lite stormvindar. Känns som att hösten är på ingång. 

Simningen kändes skön och fick en bra känsla. Ändå är det simningen som känns mest jobbig. Blir tokig på att jag fryser så lätt, men hoppas min nya våtdräkt gör skillnad från förra året. 

Kläderna nedan är vad jag tänker ha på mig under våtdräkten och sedan behålla under hela tävlingen! Så kommer jag se ut om du vill hålla koll på mig på banan - 112 - det är jag, rosa grå :) 

5 dagar kvar till start nu :)! Ladda, packa, peppa!
10 kommentarer:

 1. Grymt snygga kläder! Ska bli så skoj att följa dig! Ta det lugnt nu sista veckan och ladda och tagga till tänderna! :)

  SvaraRadera
 2. Nu börjar det närma sig! Låter skönt med semester! Jag åker ner imorgon kväll. Cykelvård är bra, man får ge sin cykel extra mycket kärlek innan race :)

  SvaraRadera
 3. Gud va spännande! Jag hoppas du håller oss uppdaterade om allt som sker :D

  SvaraRadera
 4. Du kommer lätt vara den coolaste på tävlingen! :-D

  SvaraRadera
 5. Dräkten är så snygg =)
  Skönt att få vila ut lite, det behövs inför tävlingen.
  Här har det känts som om hösten kommit, det känns så på vinden tycker jag. Ska bli härligt att få tända ljus och krypa ner i soffan :D
  Kram

  SvaraRadera
 6. Snygg dress, ha en grym uppladdningsvecka nu!

  SvaraRadera
 7. Jag ska heja på dig längs vägen (får nog bli på löpningen om det går eftersom du lär ha ett försprång efter simningen). Du kommer nog synas bra i dessa härliga färger.
  Hälsn från Startnummer 253/Helena

  SvaraRadera
 8. Snyggast på loppet!! Vila upp dig nu och njut av lite ledighet :)Ska bli spännande att följa dig!

  SvaraRadera
 9. Oj vad det är nära nu!! Så spännande!! Följer dig såklart på nätet, inte lika kul som i verkligheten men passar bra i min soffa :)

  SvaraRadera
 10. åh vad fin, du kommer lätt vara både snyggast, starkast och bäst av dem alla på lördag! och kanske ha det största leendet?

  SvaraRadera