fredag 20 mars 2015

10 km lopp vara eller inte vara


SEEDNINGSLOPP?


På söndag är det ett seedninglopp i Göteborg inför Göteborgsvarvet. Mardrömssträckan 10 km. Jag älskar långt och länge och inte snabbt och hårt. Skräckblandad förtjusning, ska jag eller ska jag inte?

Kommer nog inte bestämma mig fören söndag då loppet går. Jag har aldrig sprungit något millopp innan så jag har ingen aning om vad jag skulle kunna göra. Men jag vill ju gärna komma fram i startledet på Gbg varvet i sommar....


Är det någon av er som ska dit och springa?  
2 kommentarer:

 1. Ska inte dit ;-)
  Gillar lite som dig längre lopp i mitt fall cykel och skidor. Då är jag som bäst, eftersom jag tränar för att vara bäst på långlopp. Men samtidigt är det faktiskt riktigt roligt att köra kortare och hårdare lopp. Jag var toknervös inför ett lopp på 2 mil på mtb:n. Hade ingen aning om hur jag skulle lägga upp loppet och hur fort jag kunde åka. Det var ju liksom fullt spett i en timme i skogen. Men jag provade och fick ett grymt träningspass! Gjorde om det förra sommaren. Likadant var det med seedningslopp till Vasan. 4,2 mil klarar jag ju. Det är ju distanspass. Men att åka det så fort som möjligt var annorlunda men bra!
  Så spring Lina! Variation är bra och möjlighet till kanonbra! Du är snabb och det trot jag du även är på milen. Utmaningar tjejen, det gillar du ju!!

  SvaraRadera
 2. Jag hoppar också över seedningsloppet. Det är bara en vecka efter maran så jag har antagligen inte så mycket krut i benen även om det känns bra.
  Kör hårt om du väljer att starta.

  SvaraRadera