söndag 15 mars 2015

Cykel-Premiär ute Jag är in love


I fredags lyste mina ögon för jag visste att morgondagen skulle bjuda på premiär ute med min TREK. speed concept. Min första tur!!!  Jag var förväntansfull! Hur skulle den kännas att cykla med?

Lördagmorgon kom och vi väntade en liten stund innan vi for ut så graderna hann bli lite varmare. Fortfarande kyligt i luften och solen ville inte riktigt tränga igenom men ut skulle vi. Det var bara och pracka på sig massa kläder och så var det dags.
Cykel-Lycka

Motvinden slog mot ansiktet och det var tufft men jag kände där och då att detta kommer att bli magi. Vi tillsammans är förenade och jag kände ren och skör kärlek till denna cykel. CYKLIG! Jag fick inte ont i varken rygg/axlar, allt kändes sådär komfort bra som att det var menat att det skulle vara vi.

Våga utmana

När jag tryckte på så var vi uppe i höga hastigheter och jag njöt av och susa där på vägarna med fint sällskap som lärde mig ett och annat om cykling. BRA! De branta backarna avlöste varandra. Benen skrek lite ibland. Jag känner mig lite som en nybörjare inom cykling och har väl inte riktigt vågat dra på förut på vägarna men nu ska det bli ändring. Nu vill jag bli snabbare och ta träningen till en ny nivå när det gäller att cykla ute!

Nya sportglasögon

Jag är inte ett jättestort fan av glasögon. Har svårt att hitta några som sitter bra och skönt på mig. Men igår provade jag mina nya sportglas från X-Kross och jag måste säga att de är de skönaste jag har haft på mig. Känns knappt att de finns där. Superfina i färgen också go crazy PINK

85 härliga kilometrar blev vår första tur och....

Jag är in love!


6 kommentarer:

 1. Grattis Lina till premiären och dina fina cykel! Ser underbart ut. Ni kommer att få en fin sommar tillsammans.

  SvaraRadera
 2. Ser underbart ut, vackra bilder och fin cykel!

  SvaraRadera
 3. Ja, den cykeln alltså:)

  Och landskapet, vid vattnet, härligt!!

  SvaraRadera
 4. Åh, härligt, härligt, härligt!
  Jag kör också med X-Kross, de är verkligen sköna. Och snygga!

  SvaraRadera
 5. Haha, har du inte cyklat ute förrän nu, jag har gjort det varje dag, utom tre, i år. Och mycket kläder har jag inte när jag cyklar - jag blir varm när jag tränar ;-)

  SvaraRadera
 6. Låter otroligt härligt! Kul att du är så nöjd med känslan på cykeln också! Den passar dig verkligen som handen i handsken!

  SvaraRadera