torsdag 5 mars 2015

Omvänd brickträning


Två bra trainerpass har jag avverkat i veckan. I tisdags blev det dessa 8 min intervaller. Jag överlevde 7 stycken. Fy så jobbigt det var i slutet, svetten rann men det är en så fantastisk känsla efteråt när man känner att ja fasen fixade det!

11 km löpning och 45 min trainer 

Idag blev det först löpning på morgonkvisten och det var en frostig löpning med sällskap av solen. Äntligen tittade den fram och det var verkligen magiskt att springa längs med strandpromenaden. Det är det vackra här i Varberg, kan aldrig bli trött på  utsikten över havet.

Efter löpningen satte jag mig på trainern och avverkade styrkeintervaller. 12 st 2 min intervaller med 1 min rulltramp mellan. Tungt motstånd på, hoppas trainerpassen har gjort något för cyklingen. Jag vill så gärna susa snabbare i sommar.


Det är snart MAJ och då far vi till Mallis och kör en Halv Ironman. Spännande! :) 

2 kommentarer:

 1. Cykelbanan på Mallis är häftig. Körde Ironman Mallorca förra året, sista 9 milen är samma. Hoppas att du har tid att prova stigningen någon dag innan tävlingen. Den är lurigt tung men roligt utmanande. Nedför innan serpentinsvängarna gäller det att bromsa hårt. Min IM cykling gick bra resten ska jag inte skriva om.

  Sam

  SvaraRadera
 2. Vilka magiska bilder du bjuder på.
  Spännande att tests på tävling på Mallis.
  Kram

  SvaraRadera