fredag 12 september 2014

Tabata-Instruktör - utmaning


Dagen har varit alldeles underbar, fylld med grym träning. Mitt härliga järngäng lyfte taket i spinningsalen och jag fick så himla många fina ord efteråt, alldeles varm i hjärtat! Tack, ni är fantastiska! Ett härligt flow genom passet och jag guidade genom intervaller backar och intervaller. Tufft och intensivt pass, precis vad de vill ha mitt järngäng, de vill ha utmaning, så starka! Det blev även ett lunchpass med tokstarka deltagare!Vilja, envishet och pannben!

Sedan blev det ett tabatapass i eftermiddags innan jag tog fredagkväll. För några helger sedan var jag och tre andra grymma instruktörer på tabata strength och cardio utbildning i Halmstad. Det var en rolig, spännande och utmanande dag och jag blev godkänd efter vårt slutprov! :)

Jag ska få börja köra en tabataklass i veckan. Jag är ju van att ha min cykel som redskap men nu ska jag utmana mig själv och kliva in i instruktörsrollen utan min cykeln. Kommer känna mig lite naken tror jag.

Nu gäller det för mig att hitta min roll i salen och vad jag ska säga för saker och hur jag ska guida mina deltagare med lika mycket passion som jag gör på cyklingen, hitta den där känslan. Jag är nervös men det ska bli otroligt roligt att börja instruera detta pass. På måndag ska jag teama med Johanna och det ser jag fram emot.

Kul med nya utmaningar och jag är taggad! :) taggad för träning i snyggaste finisher tröjan! 

4 kommentarer:

 1. Det är jag övertygad om att du kommer att klara galant!

  SvaraRadera
 2. De arbetade hårdare än hårdast, för att knäcka sin ironlady, kan tänka. Men bet de gick, hon var gjord av järn, det hade de alldeles förglömt! ;-)

  SvaraRadera
 3. Så kul ! Jag gillar Tabataträning och du kommer greja det lysande. Synd att du bor så långt bort, hade gärna gått på dina pass.
  :)

  SvaraRadera
 4. Det kommer gå urbra! <3 Jag älskar tabata, där trivs jag bäst. Hur kommer ni köra passen, med olika block? Lite nyfiken :D Jag tyckte det var svårt att sätta mig på cykeln igår(första passet, inte veta vilka dem är, cykla samtidigt som man ska prata osv), är mer van på golvet. När jag gick utbildningen i Luleå fick vi lära oss mycket tycker jag. Jag jobbar på att försöka undvika vissa ord och utvärdera vad jag kan bli bättre på. Jag bli lika förvånad varje gång de kommer fram och tacka för ett bra pass och pepp. Kan inte förstå att jag lyckas med detta. har lite svårt att tro på mig själv, men jag verka lyckas. Lycka till med den nya utmaningen. Vill du ha tips på övningar så hojta =) kramar <3

  SvaraRadera