söndag 15 juni 2014

15 mil cykling


Åh vad jag är bubblig och lycklig efter denna fantastiska cykeldag. Strax innan klockan 9 rullade jag och Ruben iväg. En vacker klarblå himmel och lite lagom med vind. Jag invigde min nya trisuit och som jag älskar den. Sitter perfekt på kroppen, är superskön och sååå snygg, love it! :)

Mina rosamålade naglar matchade med mina rosa styrlindor och jag blev glad när jag tittade ner på styret. Färger är så himla kul. Vi valde den backiga rutten. Backarna är våra vänner så även motvinden. Benen fick jobba rejält men bra för draget. Nu blir vi starkare. 

Så vackert det är här. Älskar landskapet. Vi cyklade genom byar, förbi små sjöar med vinden i håret och jag kunde inget annat än och känna mig så levande. Tack för en grym cykeldag Ruben. Du är grymt stark!!

Här och nu... Lycklig! 
15 mil i benen och jag strålar av cykellycka!
5 kommentarer:

 1. Tack själv Lina! Du är jäkligt stark du med :)
  Idag var helt magiskt bra. Bra fart, bra väder, bra backar, bra mat, bra sällskap och inte minst bra och roligt snack :)
  Bra träning på alla sätt. Och som bonus, en jättefin cykelbränna ;)
  Känner mig stark och redo för Maleryds Triathlon i Varberg och Vansbro Triathon mycket tack vare dig!

  SvaraRadera
 2. Låter alldeles underbart, snygg dräckt. Visst gör en snygg färg sit, absolut.

  SvaraRadera
 3. Ursnygg och strålar styrka!

  SvaraRadera
 4. Jag kan vara borta någon vecka eller så, när jag kommer tillbaka är det alltid samma visa. Ett bra träningspass som får oss andra att skämmas! ;)

  SvaraRadera
 5. Du och Ruben, cykeln menar jag, passar perfekt i hop. Och 150 km in på kontot är ju aldrig helt fel!

  SvaraRadera