torsdag 29 december 2011

Längtan efter löpning

Jag kollade hur länge jag varit utan löpningen och det är nu mer än en månad. 21 november..

Jag längtar jättemycket efter att få snöra på mig löpskorna och springa iväg. Vaden är fortfarande inte bra. Den gör ont och jag är så less på den nu. Den blev bättre ett tag men sen kom ett bakslag och nu är det värre igen.

Jag har nu provat akupunktur. Funderar på vad jag mer kan prova. Någon som har ett bra tips?

Jag vill känna runnershigh!!




10 kommentarer:

 1. 5 veckor och ingen större förbättring= dags å leta upp en bra idrottsklinik där de är vana vid idrottsskador.
  massage kan oxå hjälpa.

  SvaraRadera
 2. Beställ en tigertail, även om du kanske behöver annan behandling i nuläget så kan du gå på vaden själv med den under tiden. Och den blir din vän när du ska börja löpträna igen.
  Finns att beställa här http://www.breezefitnessbutik.se/butik/ (och säkert på fler ställen)

  SvaraRadera
 3. Vadhävningar, en fot, fungerar bra för mig ;-)

  SvaraRadera
 4. Du kanske kan hjälpa mig med en sak:) Jag tänkte beställa gummiband som hjälp för att göra chins men jag vet inte vilken färg jag ska satsa på! I dagsläget kan jag inte göra en enda själv. Svarta verkar vara de som man får mest hjälp med?

  SvaraRadera
 5. Åh nej vad tråkigt... jag tror också att du ska gå till en bra sjukgymnast som är duktig på idrottsskador! Det är lika bra att ta hjälp så fort som möjligt. Många sjukgymnaster ingår i landstinget och det kostar då bara 80 kr med ett besök. Ofta kan man gå dit utan remiss, fråga när du ringer... Lycka till fining! Snart är du på gång med löpningen igen! Och ha ett mysigt 2 års kalas idag! Vid 2 år är de nog lite mer "presentmedvetna" än vid 1 år kan jag tänka :)

  SvaraRadera
 6. Gå till en sjukgymnast och/eller naprapat som är duktiga på just idrottsskador.
  Nu vet jag inte om du har exakt samma problem med din vad som jag hade med min men naprapaten hjälpte verkligen mig. Behandlingen var smärtsam men effektiv.

  SvaraRadera
 7. Hoppas du hittar en lösning på vaden snart så att du får börja springa igen!

  SvaraRadera
 8. Har med eget gummiband när du gör dipsen? Eller finns det nånstans på Inpuls?

  SvaraRadera
 9. Jag tror ju stenhårt på stötvågsbehandling. Tidigare gånger jag haft hemskt ont i hälsenor, löparknä osv. har stötvågsbehandling hjälps mirakulöst.

  SvaraRadera
 10. Jag tänkte också föreslå stötvågsbehandling! Det funkade hyfsat på min hälsporre. Men en Naprapat vet säkert mer!:) Håller tummarna för att det blir bättre snart!

  SvaraRadera