söndag 25 december 2011

Vårkänslor i december

Det blir många och långa promenader här i Smålandet.

Det rensar tankarna lite grann. Och idag fick jag vårkänslor. Plusgrader. En sol som värmde och gräset är så grönt. Det känns lite avigt den 25e december!

Men jag längtar till våren, det gör jag. Jag vill ut med min kärlek, Cervelon!Jag gick mellan ladugårdarna. Skorna blev leriga. Men vad gör det, landet är härligt!

Har precis avverkat ett pass i gymmet. 
Jag behöver träningsendorfiner. Det hjälper mot det mesta!

Roddmaskin. Rygg. Bröst. Triceps. Biceps. Ben. Mage fick sig en omgång.

Nu väntas lite festligheter i byn!


6 kommentarer:

 1. Låter som du har en riktigt mysig jul trots att du verkar ha en del att fundera på. Hoppas du hinner njuta en massa däremellan också! En riktigt GOD JUL hoppas jag att du har! Kram

  SvaraRadera
 2. Shit va bitig du kommer bli i Småland.

  SvaraRadera
 3. God jul fina Lina! Jag har läst alla inlägg och glädjer mig åt att få uppdateringar fast det är jul. Hoppas att allt är okej med dig och att du tar en dag i taget. KRAM!

  SvaraRadera
 4. Förresten, ang Ironman Kalmar... Jag förstår att priset är högt för en student. Tycker allvarligt att du ska fundera på att söka sponsorer? Du är ju så seriös med din träning och gör ju superfina resultat. Du kanske kan få napp hos ngt lokalt gym eller liknande. Du får locka med marknadsföring på bloggen, på kläder etc. =)

  SvaraRadera
 5. Är verkligen kontrast mot förra vintern. Idag på jobbet var det 11 grader varmt och som du säger, det skapade nästan vårkänslor.

  Längtar också till cykellyckan utomhus!

  Hoppas du fick en fin jul!

  SvaraRadera
 6. Jag har bara vårkänslor, trots att det är december... Känns sisådär faktiskt...

  SvaraRadera