torsdag 19 december 2013

Löpning vid underbara kusten


Regn, blåst, vind det är vad som bjuds under mina löpturer numera. Men det känns som att jag är väldigt härdad efter ultraloppet i Borås där jag sprang 6 timmars i ösregn. Så en löptur utan regn skulle just nu kännas lite konstigt. Hade gärna velat att regnet som kom blev till snö. Saknar det vita landskapet och solen!

Löpturen idag sprang jag längs kusten. Där vinden tog tag i mig lite extra som vanligt. Ibland måste jag stanna upp och bara blicka ut över havet, det är så vackert, jag älskar energin det ger.

Något annat som gav mycket energi och massa varm kärlek idag var julmyset vi hade på jobbet. Vår fina chef hade gjort rim om oss alla. Och mitt ser ni nedan. Jag blev alldeles tårögd. Tack Nina Det var så fint!

Nu laddar jag för mitt spinningpass imorgon, 08.30 drar vi iväg. 8 reserver redan nu, galet tryck!
Det kommer garanterat bli fullt ös! :)
KÄRLEK!

6 kommentarer:

 1. Vilket fint rim <3 förstår att du blev glad.

  SvaraRadera
 2. Fin och passande kommentar! Förstår att det måste bra peppande att alltid ha fulla spinningklasser, härligt!

  SvaraRadera
 3. Hej Lina.
  Hur snabbt simmar du 200m i basäng, endast i "simbyxor", ingen utrustning. Fri simstil. (ungefär tid)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Oj det har jag inte tagit tid på,är dålig att titta på kl när jag simmar, men kan försöka kolla det nästa gång :)

   Radera
 4. Du har alltid så härliga bilder från dina löppass. Önskar vi hade närmare till havet.

  SvaraRadera
 5. Kusten är så speciellt, jag förstår precis vad du menar. Där laddar jag batterierna så ofta det går. Jag borde flytta dit =) Den känslan, när man får sånna rim. Läste de på IG oxå och sitter här ännu en gång med ett leende, så fint<3 kramar

  SvaraRadera