lördag 21 december 2013

Nöjd med dagens löptur snitt 04.49


Idag var det dags för löpning. Jag fick oväntat sällskap av min sambo, KUL!  Det är inte ofta vi springer ihop då vi brukar ha alldeles för olika tempo men idag bar det av. Lite ovan att springa med någon då jag alltid brukar springa själv men det var kul med sällskap och min sambo tryckte på med lite extra tempo så jag fick jaga lite i steget. Kändes toppen! Hade en bra känsla under hela löppasset.


Trots att sidvinden, motvinden tryckte hårt mot kroppen vid kusten så njöt jag, när man får tokjobba för att ens komma fram så känner man sig mer levande än vanligt. Jag kämpade med farten, ville inte tappa. Så jag måste nog säga 1-0 mot vinden! :) Benen och hela jag kändes stark i vinden! Jag vill bara ha mer!


Supernöjd med mitt snitt på 04.49 och det blev 16,66 km, 1 h och 20 min löpning!
6 kommentarer:

 1. Lät jobbigt, men skönt att det kändes bra!
  Blåser det ofta hos er? ;-))

  Kram M

  SvaraRadera
 2. Mysigt att springa tillsammans, speciellt de lite längre passen. Snabba var ni också!

  SvaraRadera
 3. Mysigt att springa tillsammans. Har du någon bra mag. övning som man kan göra hemma utan redskap?
  Kram

  SvaraRadera
 4. Härligt att köra ilag. Jag gav precis killen en tidig julklapp i form av en start till Lidingöloppet så kanske kan jag få sällskap på några löppass framöver också..:)

  SvaraRadera
 5. Jag lär aldrig kunna springa tillsammans med min sambo ;)
  Fast hoppas att vi kanske kommer kunna ta några turer i sommar när jag förhoppningsvis kommit mer i form o han med lillan i vagn (då borde han springa långsammare ;)

  SvaraRadera
 6. Kul och peppande att springa tillsammans! :-) grymt snabb!

  SvaraRadera